CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, September 3, 2009

Bersahur @ QBistro Lagi


Ya, dah dua malam berturut-turut kami bersahur sama MV.com. Kali nie tanpa Lisa tapi ada Kak Ty...


Lisa kepenatan shopping disiang hari, so malam tu dia qada tidor sampai tak sahur... Muahahaha!!!

Kali nie kami sahur lagi awal dari sebelumnya, janji kul 3am.


Amboi.. Mas & Kak Ty bercerita penuh semangat.... cerita apa tu???


Aries'sya pun turut sahur, Puasa ker kak???

Yang paling selera haruslah PS... Muahahaha... Naper, tak caya????

Nie bukan auta tau, nie fakta. PS & Lisa kalo bersahur kalah orang makan berbuka!!! Hehehehe!!!!


Makan roti bakar dan teh tarik, pergghhhhh!!! Layannnnnnn.....

Borak punyak borak, kami gerak awal sikit. Before 5am semua dah nak beredar.

Insyallah, kalo ada masa nanti nak sahur lagi, kali nie ingat nak tukar tempat lepak.

Ada cadangan tak??? Ada sesiapa nak join????


p/s:semoga tenang disana

9 comments:

n0n0n said...

kak...nk join?

alfa juliet said...

memang teh tarik itu menggiurkan..huhuhu....meleleh dah air liur ni

Faizah_Haris said...

waahhh rajinnyerrrr.....nampak teh tarik tu amat menyeleraakann laa....huhuhu..blk 5 pg tak ngantuk ke?

mamaadam said...

wah bersahur ramai2 best gak ek.. kty kemain ceria lagi ngan tudung tu hihi

masviona said...

huhuhu PS bukan sekadar bersahur jer bersemangat...hikssss

Mama Qaseh said...

Wahhh bestnya KIn brsahur d luar msti happening kan dpt jmpa kwn2 smbil borak2..

Saya bca n3 Kin bout Aries'sya
tjatuh n dahi dia luka..
Dn bca n3 yg lma dulu msa dahi dia tbelah tue..sdhnya dn sebak dada saya Kin..

Alhamdulillah mujur kali nie luka tk dalam kn tkpe saya pn rasai pe yg Kin rasa coz Qaseh saya pn tsembam dari kerusi ats jalan tar dn dahi dia bngkak besar n mulut pecah..Perasaan kita sbg ibu msa tu hya tuhan jer yg tau kan..Dn saya pn rsa bsalah sgt2 msa tue..

Bnda nk jadi kan Kin bkn kita mnta ank kita sakit..Harap Kin pn byk2 bsabar yea..Take care urself n Aries'sya cayang tue..

mummysya said...

Nonon
betul ker nie??

alfa
fav kin tuh!!

faizah
lepas tu belasah tido daaaa...
hehehehehe

Mamadam
Kak Ty maintain cute ajer...

Mas
hehehehe!!! pengakuan yang mahal tuh!!!

mama Qaseh
TQ dear
hanya IBU yang faham perasaan seorang IBU....

insyallah, moga2 lepas nie, aries'sya dh tak jatuh lg...
takoooot bila ingat balik!

n0n0n said...

betul la kak..tp jumaat mlm sabtu ni je la yg bleh...hari keje kompom ngantuk kaw2...wakakakaka

Sweet Of sHiKiN 'n' HaEzAT said...

Perghhh...terliur beb tgk teh tarik tu..Cam kaw je teh tarik dia tu