CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, September 3, 2009

Dewan Perdana Felda


Kejadian nie hari Ahad ya, biasalah, peram dulu sampai masak dalam camera MrHazizul baru boleh publish... Muahahaha!!!


Kali nie kami berbuka di Dewan Perdana Felda

Naper ler muka gayak gini, terperanjat kot tengok makanan....


Entah kenapa kali nie MrHazizul kurang ambil pics makanan, yang ado nie jer ha. So layan gambar orang jelah... Boleh kan...


Main-main ya Mohd Zulhafek. Satu Jerneh tengok ko tau... Muahahahahaha!!!


Kami anak beranak, bukan adik dengan Kakak.... :)

hehehehe!!! kenal kan dema berdua nie...


Ish!!! laki ai tau nie, sekali sekala nak pose camnie boleh kan...


Pose macam nie pon boleh kan!!! :)



Aries'sya dengan rusuk kambing..... Minah nie pon suka kambing.... hehehehehe!!!









Actually, kin buat reservation hari Jumaat, ingat nak berbuka sabtu tapi fully booked!


So Kin reserve hari Ahad, luckily ado. Harga sekepala RM48nett. Murah kan, ada 88jenis makanan.

Dewan Perdana Felda nie adalah tempat wajib berbuka kami sekeluarga setiap tahun. At the moment belum pernah missed lagi lah. Insyallah, Selagi ada rezeki, adalah kami disini setiap tahun.

Makanan kat sini memang SUPERBBBB!!! Ada persembahan dari Kumpulan Akedemi Nasyid dan Solat Terawih bersama.

So korang boleh solat terawih dan sambung makan semula, bagus kan!!!


p/s:konyang den

22 comments:

n0n0n said...

best giler....huhuhuhuh...kambing... nk makan kambing........lama dah tak makan.....

momguess said...

kin
baju ko cantik
hahahah

puanrazma said...

sgt layan menu nyer...

mummysya said...

nonon
akak tak layan kambing dik!!
muahahaha

momguess
busana ID Perempuan tu....

puanrazma
:) shedapppp

danishahumaira said...

untung la bwk ariesya pemakan org nye kalo bawak anak den ermm entah apa la yg dimakannya, he he he

*ayu* said...

x pernah tau dewan felda ada buat buka puasa.. eh ke tak penah amik tau? hoho... anyways, nice info. :)

zai@umiaiman said...

huii lagi best mkn kat sini neh...tinggin gak nk bw my parent mkn tempat2 cm ginie.. tp dorang jauh...

n0n0n said...

bukan akak suka makan kambing ke?wakakaka...xpe,anak akak suka makan...nanti aku blanje dia je la makan kambing panggang..wakakaka

MY HEART said...

Salam, kena booking awal ker? Ada no contact tak mummysha? Cam best sajork ahaks!

atty's said...

nasib kin tak ltk gambo food..lelagi kambing bakar..huhuhu..

Elyn said...

dsaji nyer cater besh gak ..... ha tq2 bg info....

mummysya said...

Lyn
Aries'sya mmg pemakan, kira berbaloi lah

Ayu
ada dear, dah lama....

Nonon
akak x leh makan, lgpun mmg tak gemar pon.
hehehehehe

Myheart
ok, nanti akak bagi ya.

kak Ty
hehehehehe
kambing kata mereka sedap kak!!!

Elyn
no prob dear!

mummysya said...

Zai
alahai, takde rezeki lah jawabnya....

Sweet Of sHiKiN 'n' HaEzAT said...

Korang satu family slalu g kuar makan kan..Nak tanya klu2 la Kin tau no fon Bora Ombak yg kt Ampang tu kan, blh x info Shikin.. :)

mummysya said...

shikin
sekali sekala nak rehatkan dapur...

okay2, nanti kin letak info ya.

Softtouch [Hanim] said...

bestnya makan2 yer...meriah..satu family ada..dah agak dah mesti nk mkn kambing jugak...:)
pndai ariesya mkn kambing yer

masviona said...

huhuhu meriah giler kin rugii tak join sama...hiksss

tp kan asal sebut jer dewan perdana felda teringt kenangan hampir 2 tahun dulu nak gi dinner sana konvoi ngan bebudak opis sekali dah sampai dekat trafik light yg dekat sblh menara celcom tuh kan benti coz trafik light depan tuh merah sekali opismate kat belakang dtg ngan laju nak kejar trafic light terus tercium bontit city ku ngan lajusssss sekali.....huhuhu

nasib badannnnnn.....dinner xdpt join kena bwk kete ke balai polis...adoyaiiii

liwaniel said...

menarik nye...boleh bagi no contact tak untuk booking

MY HEART said...

tengkiu beri much ahaks...

YM saya - wardina_erysha@yahoo.com

mummysyafie said...

ariesya ni best la..terima je apa jenis makanan kan. tak menolak..semangat je tengok dier.

camne nak wat abang n wawan gitu erkk

eedany said...

boleh geng dengan aries'sya suka makan kambing!

yeayyy...gimme 5 aries'sya.

:p

lovelywa said...

sungguh ayu sekali gi berbuka kai baju kurung ekk..cam kak CT nurhalizat je ;p