CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, September 3, 2009

Downtown, Cheras


Selesai berbuka di rumah MV.com, kami sepakat ke Downtown, Cheras.

Mama & Mas sebenarnya nak beli tikar raya... Lagipun nak pass bubur lambuk buat Lisa. Nielah kedai Lisa dan Mohsein....

Takper, muka cute buat apa pon chantek.

Ceh!!!! Ikut perangai saper nie Mohsein? Muahaha!!!


Pilih jangan tak pilih, Lisa menjual shawl dan macam-macam lagi. Design plak memang terkini, chantek gilos!!!

Masa nie tak plan nak shopping shawl, bila Lisa kata okay boleh M2U, terus rembat sesuka hati.... Lisa, semua yang datang tu boleh M2U jugak ker? Hahahahahaha!!!!!



Nielah kedai tikar tu, dari 1pcs RM55 jatuh ke RMXX. Terus beli 8pcs, tapi bukan sorang punya, Lisa, Mas dan Mama punya.

Abang tikar, kasi ingat saya punya muka ya, nanti mau beli untuk MIL plak!


Abang tikar siap PEACE lagi tu, harga memang drop gila. Murah habis ko!!! Punyalah kecoh gila kat sini.


Yang lelaki-lelaki mejaga puteri-puteri di luar.... Baiknya kan, tak mengeluh pon!!


Apalah yang duk Mas bebelkan tu kan, sibuk dengan tikar color hijau dia....Hehehehe!!!


Berduyunnnnnnn bawak tikar, muahahahaha!!!


Siap berhenti dulu, posing dengan tikar.....

Akhir sekali......

Harus pose dulu sebelum berangkat pulang.....

Tapi lepas tawar menawar dahaga plak, pakat sahur dulu sebelum balik!!!!

Ada lagi tau...Belum habis daaaaa....

Nanti Kin publish shawl yang Kin beli, memang chantek gilos semua...


p/s:kak ty, mana koooo

15 comments:

atty's said...

memula aku scroll..nampak gambar jejaka..ngn puteri.aku nak gelak dah..

lepas tu scroll lagi..mak aiih memasing..cam bangla..lak .hah beli tikar..wahhahaha..sakit peyut den..cam nak niaga ha..

J@J@ / Bini The Rock said...

kehkehkehhh....

lps raya meniaga tikar la dema ni kak ty....

:P

Kin, siyes lorr..kat BP RM55 tu dah palingggggg murah dah..rerupa leh murah lagi ke??

uisshhh!! rugi rugi

Elyn said...

hiks macam model tikar memasing!!

lady D said...

kelakar le plak nengok berderet2 usung tikar tue..hikhikhik

ai said...

TU DIA!!!!!

Berderet tikar! ekekekeke...

Cath J said...

weiii nak buat apa byk2 tikar tuuu??? hehheheheh....

Kakak & Adik said...

salam perkenalan...
*jemput singgah ke blog kami http://something4youandme.blogspot.com utk jualan colored stones yg menarik!*
terima kasih :)

mummysya said...

Atty
BANGLA kak Ty!!!
Pandailah ko kak, meh sini Kin gulung dgn tikar tu...
muahahahahaha

Jaja
susah jugak nak bargain dgn diaorg nie, as u know tat, mat bangla nie mmg pandai berniaga. so kena guna taktik sonsang bila nak bargain dgn diaorg..

hehehehehe!!! tu sbb harga jadik RM4x.50

Elyn
hahahaha!!! adalah sikit2.

Lady D
awk tgk, kami yg tak henti2 duk gelak masa tu....

Ai
kalo ko ada, lg happening!!!

Cath J
sesiapa yg tak sempat jahit baju kurung, bleh guna tikar nie...
hehehehehe, Kin lah tuh!!!

Kakak & Adik
insyallah

Kaseh said...

ahahaha mmg kelakar tgk korang bawak tikar tu... berduyunnnn tikar ehh...kiut2...

mummysya said...

kaseh
berduyunnnnnnnnnnnnn tikar...
hehehehehe

mummysyafie said...

ya ampun..sampai ke sahur ke?

PinkJamboo said...

kak kinnnnnnnnn....
cantek kan tikar kiteeeeee..hehhee..sila la turun kl downtown lagi! btw, kak mas plan nak turun dis sunday tau!! ape lagiiiii..jommmmmmmmmm.

masviona said...

hiksss mmg kecoh n kelakar gilos time bargain tuh...kahkahkahkah

plan nak curik gambar yg usung tikar tuh but xsempat tangan gigil nak update psl tikar nih...wakakaka

eedany said...

seronok tengok gambar berduyun2 bawa tikar tu. meriah betul...

:)

Mama Qaseh said...

Mmm bestnya npk chantek2 kan shawl tue..
kalau Kin dh borong manyak..saya bli nghn Kin lak blh tak..nnti kita M2U laa hiks