CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, September 14, 2009

GE Mall & KLCC


Misi sabtu mencari baju untuk Aries'sya dan MrHazizul tercapai.

Mulanya kami ke Great Eastern Mall GE Mall, Ampang. Mencari baju kurung dan assesori. Sereyes lah, Kin memang suka design D'rias nie esp baju kurung budak.

Masuk nie dah tahun ke 2 Kin repeat beli baju kurung disini.

Minah nie masih mamai-mamai lagi, maklumlah kena hangkut pi shopping masa tengah tido...hehehehe!!

Tapi mood dia agak baik sebab dah janji nak belikan toys.

Chantek-chantek tau assesori kat D'Rias nie..



Tempat nie officemates kin yang bagitahu. Memang chantek-chantek, memacam ada esp for babies.

Kin belikan Aries'sya hair clips dan kasut color PINK yang chantek.


Dari GE Mall, kami ke KLCC. Nak shoppink baju raya plak.

Kat KLCC dari kul 1.30pm till 6.30pm. Muahahaha!!! Kin pi ISETAN jer. Selesai shopping untuk Aries'sya dan MrHazizul, kin ke Toy R Us seperti yang sudah djanjikan pada Aries'sya.

Lagipon Aries'sya dah dapat awal duit raya, so Kin belikan sikit mainan untuknya balance untuk saving Aries'sya.

Segar minah nie dapat shopping toys...


dah janji cuma 2 sets sahaja kak, takleh lebih..... yang lebih tu tengok jer tau!!!!!

Dari KLCC terus zass balik rumah.

Sabtu petang mama masak coz ada makan-makan dengan family kat rumah. Sampai rumah kul 7.15pm. Ngam-ngam wooo.

KLCC tak ramai sangat, still okay lagi kalo nak shopping, que pon x panjang. Yang lama sebab nak cariks utk sorang dewasa dan sorang kanak-kanak yang banyak cerewet.

Selesai, Ahad giliran Mummy plak!!!

p/s: Tahniah Lisa!!

4 comments:

Mrs Taj said...

syoknya shopping!! amboi budak kechik tu raya sakan la ye...

mak nya dah hbs shopping ke? iskkk

atty's said...

amboi ariesya..kan main lagi ha..

Nana said...

g klcc ek ari sabtu?tak terjumpe plak kita kan...hehe..sampai sana kul 5.30 buka kt sana

ratna said...

nak kena pegi D'rias tu. mcm besst jer..