CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, September 11, 2009

Lenovo IdeaPad S10-2


Ingat nak kuarkan citer hari isnin, tapi hati nie duk gediks nak citer... Muahahaha!!! tak citer kang kata propa lebih!!!!

Akhirnya, setelah 3tahun mengangkut Acer yang keberatan 3.5kg, kini tak lagi. ceh!!!


Nielah Lenovo ideaPad S10-2.. Alhamdulillah

Katanya model nie Frosted PINK. hati kin dah duk meroyan memikirkan ke PINK kan lappy itu, tapi bila tengok secara live, yeayyyyyyyy!!! Purple okay, not PINK. Muahahahha!!!


Sebenarnya dah lam duk fikirkan nak beli atau tak since masa Kin beli Laptop Acer tu harga RM4889. So takkan nak beli lain kot.

Nie dah masuk 3tahun, kira okaylah kan. Yang lama masih ada, cuma macam kin katakan tadi berat giler beb!!!

Rezeki plak tu, beli terus dari IBM, so dapat lagi murahhhhhhh... Berbaloi-baloi. TQ Madihah sebab bertungkus lumus melayan kehendak Kak Kin. Nanti Kak Kin belanja makan ya...hehehehehe!!!

Sabtu Ahad nie kalo shopping boleh buat live blogging, nak kasi jealous sama team
Masviona.com....

Daddy, TQ somuchhhh... SARA....

14 comments:

MY HEART said...

Kak Kin,

Baper rega dia. Pepel karer.. menarik kalbu ai tuh.. nak jugok!

Cath J said...

Veryyyyyyyy cuteeeeeeeeee..... *makan kang lenovo tu haaa*...geramm... ^_^

Elyn said...

perghhh cun tu kaler pepel!!

Hezesuze said...

wah akhirnya dapat gak lappy tomei tu ek....tahniah kin.... :D

atty's said...

wah fufle,,tahun nie tema raya fufle..kaler lp pun sama hehehee..

Kaseh said...

waaahh sgt jeles lar..besh..kecik ringan je kan.. haa tak sabar tunggu first live entry dari itu ML baru...muehehe

lily lotus said...

huhu..lappy raya!

PinkJamboo said...

kak kin,
ML tu Mini Lappy rupe nyer (buat2 macam tak tau)..ingatkan Mitshibushi Lancer..besh besh..

Abg Zul, Kak Kin
semoga korang kekal hingga ker akhir hayat..Happy Anivesary to both of you..You guys rawk!!

Alo En PS a.k.a abg Nas,
ML tu bukan Mak Lampir la..ngeri tull la kalau ML tu Mak Lampir..hemo hemo hemo..tapi bagus, selamat mencuba utk teka teki kak kin akan datang..

Cabuutttt...


Mr Pinkjamboo..
Eden kebosanan,

LimeLoLLipop said...

kak kin.... cantik kaler purple die.. lembut je.. how much tu??

masviona said...

Mini Laptop or Netbook hikssssss

Even ringgan but weols xwat live n3 pkai netbook tula kin, buat jugak tp jarang sgt la coz weols slalu live pkai email n thru henset sajorkkkk hiksss

Lagi sonang even masa xde BB pun weols still wt live n3 pkai nokia E66 tak pun nokia E71 prebetsabu ajer hiksss

cendawanintim said...

sangat chomell la lappy baru tuh..

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah kin...terus ligatlah nk online kan..:)

Zyma Saad said...

Mummysya....

Sila dtg angkut KAD RAYA kat blog sy tau.

Take care. :)

rasp said...

wah pepel karer...i loike...
enjoy ur raya2 dng lappy raya iye...