CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, September 10, 2009

Makan Lagi......


Wah!!! Korang nie hebat ya bab-bab meneka nie. Bagus-bagus!! Tapi seperti yang dijanjikan, jawapan nya Isnin.

Cukup-cukup ler menjawab, hehehehehe. Hadiah dan Pemenangs akan direvealkan Isnin nanti ya, Insyallah.....



Dah lama gilezzzz tak letak pics makanan. besh kan buat entry bab-bab makan nie sebab aura nak masak dan membeli mencanak-canak lajunya....

Tu semua tu bukan lauk masak tau, yang masak sendiri cuma ikan goreng dan telur dadar, yang lain semua beli kat param....

Ekceli masa nie Kin dan famili yang cuma berempat dari kami nak berbuka diluar. So plan baik punya, masa nak kuar ada plak tetamu datang... Huhuhuhu!!!

Abang Kin & SIL rupanya, bukan nak inform pon nak datangnya, luckily belum keluar...ngeh!ngeh!!


Antara 6 jenis lauk yang dibeli, cuma nie satu jer yang sangat marbeles!!!!

Cukup rasa dan enak gilos!!!


Ikan goreng mama yang sedappppp.... kalo hari-hari berbuka makan nasi panas dengan ikan goreng pon dah cukup.

Miss Jiejie sejak keje nie, selalunya balik kelambatan. Sampai rumah kul 8malam sajok. Lately nie, kalo berbuka cuma berempat jer, rasa macam sunyi jer. Miss Elaine plak habis keje around 10malam.

Tak sabar nak tunggu Sabtu Ahad coz nak berbuka reramai....

Tak sabar jugak nak pi shopping nie....

Mood nak keje dah kureng coz kat opis nie semuanya berlawan-lawan bukak lagu raya...


6 comments:

tasyanadia said...

wah sedapnye lauk tu kak kin...
yg tu sambal tempe ek
mmg sedap la kalo mkn ngan nsi panas

matabulat (lat) said...

kalau peyot tgh lapo nasi gn ikan goreng pn sdap...

atty's said...

dpt makan ikan goreng ngn nasi panas..cili kicap ..pun dah sodap..huhuhuhuhh ..

Hezesuze said...

yeahhhh agree ngan statement kty....

alina said...

Encik kin...tak nampak ghupo trifle pung? Ke aku yg sound trouble ...aritu aku dengo ader la umat tuh yg nak buat...Kalu rajin nanti den tepek kat fb ko la resepi dia...

nnt aku anto blog invitation kat ko.Blog haku dah private...

alfa juliet said...

kalau posa ni, tgk air kosong pun dah terliur kan..huhu