CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, September 7, 2009

Non Stop

Naper entry nie namanya NON STOP.

Sebabnya, hari Jumaat Kin habis keje kul 5pm, then terus balik rumah mama ambil Aries'sya packing baju sikit terus balik Semenyih...

Kami bertiga akan berbuka di rumah MIL Kin.

Kami sampai ngam-ngam kul 7.20pm. MIL memang dah sediakan segala macam lauk, masuk waktu terus berbuka sampai lupa nak snap pics makanan. Penuh meja walaupon yg makan cuma 5 orang sahaja termasuk Aries'sya.


Amboi!!! MIL kin sakan nak beraya, carpet baru, langsir baru, sofa baru....

Hehehehehe!!!!

Oh ye, kat rumah MIL Kin nie memang ada satu bilik untuk setiap anak, so setiap bilik memang MIL Kin akan sediakan set bilik tido supaya setiap kali balik, kami takkan berebut nak tido mana..

Alah, adik beradik MrHazizul pon bukan ramai sangat, 3 orang sajok, rumah MIL ada 5 bilik so memang cukup sangat....


Masing-masing ada bilik sendiri....


owhhh... I luv tat katil.....



Lepas berbuka borak punya borak dengan MIL Kin sampai kepagi.


Ada agenda sebenarnya balik Semenyih kali nie, Alhamdulillah rezeki bulan puasa untuk kami tiga beranak... TQ Mak!

Ha!!! Tepat kul 3pagi, Kin ke Bandar Teknologi plak coz mahu bersahur bersama Mas, PS dan Kak Ty bersama Nurul & Fir....

Huhuhuhu!!! Even jauh mana pon still berjumpa, bak kata PS buka kat London sahur kat India. Muahahahaha.....

Pong pang pong pang bercerita dengan Kak Ty dan Mas agenda sebenarnya balik Semenyih.

Yelah, kekadang tak salah kita bercerita untuk berkongsi kegembiraan bersama, takkan time sedih jer nak cerita kan.... Time happy pon kena share together-gather jugak....


Borak punya borak, kul 4.45pagi kitaorang pun bersurai....

Tulah sebab entry nie namanya non stop, dari kul 5.30petang sampai kul 5pagi tak tido. Lepas bersahur Kin terus balik rumah MIL sambung tido sampai tengahari ko....Huhuhuhu!!!

Around kul 3pm barulah bertolah balik Maluri, wahhhhh!!!! penat giler tapi penat kali nie sangat berbaloi!!!

Insyallah, kalo ada rezeki dan mendapat kelulusan MrHazizul Kin reveal kisah nie ya...

Insyallah, entry nie akan bersambung Jumaat.... Tunggu ya....


p/s: bukan mudah menjadi terbaik!!!Alhamdulillah

12 comments:

s h u said...

sis. patutlah non stop. dari ptg sampai pg. pastu baru 'qada' tidur.

mcm suspen jer cerita ini.
waiting.. waiting

LimeLoLLipop said...

wah..macam ade projek besar je nih kak kin.. rezeki murah Alhamdulillah... cepat la, nak tau gak ape mendenye tu. =)

firahadifa said...

kin nie mmg suke wat cite suspen.. kekekeke.. tapi x per la.. best jugak buat org tertanya2 nie...huhu... *wink!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wow best nyer...

Kaseh said...

padanla lama takde entry dari kin.. nonstop bz rupanya.. rumah MIL kin mmg lawa.. tenang mata memandang..
tak sabar nak tunggu kin reveal kesah happy tu... anyway uve been tagged dear... kalau tak rajin nak buat pun takper.. kita fhm heheh..

Cath J said...

wahhhh.... best yer balik rumah MIL.... ^_^

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

laratnyer ko kak
dari petang bawak ke pagi
x berhenti2...
tp syok kan bila dpt kumpul and sahur ngan kengkawan...

waaaa
cantiknye katil tu....
zana suka katil bertiang2 nie....
nampak cam romantik jer...

mamaadam said...

Wuhu meriahnyer full dgn activity je kan kin and family

Zuhaini said...

wah.. cantik la living! semua baru! :D

*ayu* said...

ni bat kena kasi charge baik punya nih..
hehhee

Nana said...

lawa la umah MIL kin.seme nye serba baru nk raya ni ek..

rasp said...

uish...non stop sungguh tak de transit2 gitu ek sis...lepas tu terus jetlag sampai kul 3 ngehehehe