CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, September 16, 2009

Restoran Tupai Tupai


Kali nie berbuka di Tupai-Tupai plak....

Wah!!! asyik entry makan jer kan... hehehehehe!!!


Restoran Tupai Tupai....

Makanan kat sini sedia maklum memang sedap coz masakan kampung kat sini memang yang terbaek!!!

Cuma yang tak syoknya, buffet makanan cuma ada satu tenpat shj, kalo ko duduk kat luar kena masuk dalam.

Nak beratur ambil makanan, que sampai ke toilet ko... Sesak hazab nak ambil makanan, sampai ke waktu berbuka masih que lagi....Ermmm...


Aries'sya yang amukkan udang dan Tomyam ..... Pedas tapi sedapp katanya....

Buffet kat sini RM46nett. Murah sebab ada masakan melayu dan western. Air pon ada banyak jenis, kueh mueh lebih dr 15jenis, gila banyak sampai x termakan.

Dah jom balik, mummy ada appointment lain...



Muka-muka yang pelik lepas makan... Apa kes???

Cuma tinggal lagi beberapa hari nak raya kan, cepat betul masa berlalu. Bulan puasa nie suasana lagi meriah dari hari raya sebab feel dia lain.

Insyallah Ahad nie kita akan beraya, kemas rumah belum settle lagi...Huhuhuhu!!!

3 comments:

daela said...

WOW.....BEST NYA...ASYIK N3 MAKAN2 SOPING2..KAYA LA AKK NI...SELAMAT BERHARI RAYA...

n0n0n said...

dasat tul aries'sya ye...siap makan udang tomyam lg tu...agak2 akak,kalo dia celen mkn ngan aku,sape menang?wakakakaka....selamat hari raya kak...maaf zahir batin

Nana said...

dah lama xmakan kt sini.