CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, September 9, 2009

Rindunyaaaa


Salam....

Happy Morning U ollssss....

Rindu rasanya nak update blog, hari-hari duk meruntun-runtun nak update tapi ada beberapa perkara nak di settle kan....

Nak survey itu, ini, buat itu, buat ini. Haishhhh!!! Banyak plak cekadak nya kan. Bak kata MrHazizul kalo kita nak b*** benda-benda nie semua, kita kena survey betul-betul , jangan nanti kita menyesal...

Sebenarnya kalo boleh Kin nak reveal semuanya, cumanya belum ada hitam putih. yang nampak semuanya putih ajor....hehehehehe!!!

Insyallah, bila semuanya dah ada depan mata, Kin cerita ya. Latest by this Friday, Insyallah.

Puasa???? Puasa kin ok, cuma lately nie banyak beli kat luar ajer. Tak sempat nak masak.

Shopping raya??? Belum lagi!!!!!!!!!!! Macam tak percaya plak yg Kin belum shopping raya lagi, tapi Baju Melayu dan songket MrHazizul sudah siap maaaa, tinggal nak sarung jer.

kalo ikut dulu-dulu, memang dah shopping tapi kali nie ingat nak shopping from Friday till Ahad. Muahahahaha!!! Macam banyak sangat duit ko Kin!!!

Ok, Kin bagi clue ya, Kin sedang mencari BB dan ML. Hehehehehe!!!

Insyallah, Kin akan bersiaran lagi dalam beberapa jam lagi.. Autopublish marrr


Sahur @ 5am

11 comments:

Softtouch [Hanim] said...

ape lah yg rahsia tu yer kin..xsabar nk tau ni...

rasp said...

posa2 and pepagi nie, otak agak beku skit aaaa...bagi clue pun me still clueless hehehehe i wait till friday lah for the revelation :D

n0n0n said...

kekekekeke....ada plan nk sopping sakan ni...tak sabar nk tgk baju raya aries'sya...sure tomey bila dye pakai....

puanrazma said...

me pun lum shopping lg..pastinyer this week utk shopping time!!!!

Nana said...

kita pun lom soping raya lg kin..last mnt nant br bez soping heheh

Elyn said...

ehmm blur gak ni.....

btw i pun blom shopping satu hapa!! huwaaaa

prebetsabu said...

erkk.. aku nak pecah rahasia bole?

tak bole?

eh sini rm40k tutup mulut !!

muhahahahha

s h u said...

mcm nmpk dah sikit sikit. tapi kut silap terjah. hehehe

selamat shoping lah sis.hehe

atty's said...

kin..apa lah rahsia nya tu.nak tau sgt nieh

alfa juliet said...

cepat2 update kin

UnGu VioLet said...

salam ramadan kak.. akak sihat ke?