CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Saturday, September 19, 2009

Selamat Hari Raya From Aries'sya

STICKY MODE
ENTRY BARU DIBAWAH YA....


Kepada semua kawan-kawan Mummy Aries'sya yang tersayang, Aries'sya bagi pihak Mummy dan Daddy tak lupa Atuk, Nanny, Aunty Su & Makngah ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua readers di blog Mummy saya.

Raya-raya jugak, duit raya Aries'sya jangan lupa ya. Bagi kawan-kawan Mummy, mesti tau mana nak carik mummy kan nak pass duit raya tu, lagi bagus kalo bagi terus kat tangan Aries'sya sebab kalo kat Mummy kemungkinan besar akan diasingkan separuh untuk shoppingnya.... Hehehehe!!!

Buat kawan-kawan Daddy, nanti jangan lupa carik Daddy saya di Bussiness Support Unit tau, ramai tu yang kenal Aries'sya...Jangan lupa ok!

Ok, Selamat Hari Raya Aidilfitri Semua.....Semoaga Happy-happy Selalu..

16 comments:

atty's said...

comeynya ariesya.berbaju kurung..

☆ lieya latif ☆ said...

kin, selamat hari raya buat kin sekeluarga, maaf zahir dan batin lieya pohon jika ade salah dan silap sepanjang kite kenal di alam cyber nieh......

semoga lebaran kin meriah...

PinkJamboo said...

Salam, dearest Ariesya darling! Selamat Hari Raya Aidilfitri from Aunt Lisa, Uncle Mohsein & Baby Tasya. Raya nanti kite jumper yer!! to kak kin & family, gembiranya lisa dis yr dpt kenalan br like you n family. InsyaAllah, ade rezeki we shall meet up ya!

hugs, Lisa Mohsein Tasya.

n0n0n said...

alahai comey nyeeeeeeeee.....nnt abg n0n0n(abg ke uncle?wakakakakaak) bg duit raya ye....tu pn kalo mummy ngan daddy ada jemput abg n0n0n kluar makan...kekekekekeekeke....to kak Kin's family,salam lebaran diucapkan....mohon ampun zahir dan batin andai ada terkasar bahasa ye....

liwaniel said...

selamat hari raya buat kin sekeluarga..maaf zahir & batin

Cik NeyNa said...

GedIX betuL arIeSya Nih..
raSa naK pICiT2 pIPi diA tU..

Nana said...

slamat hari raya..maaf zahir & batin

Jade said...

Selamat Hari Raya untuk Kin sekeluarga.. Maaf zahir & batin

Kaseh said...

comelnya pinky girl..
selamat hari raya eh kin..
moga bergembira di hari raya nati..
take care dear..
muashh

*Miss Geli^ said...

Mata kadang salah melihat....
Mulut kadang salah berucap....
Hati kadang salah menduga.....
Maafkan segala kesilapan yang pasti ada....

===== Mohon Maaf Zahir dan Batin ======

J@J@ / Bini The Rock said...

Selamat hari raya buat Mummysya sekeluarga.....

Maaf Zahir Batin

eedany said...

buat kin sekeluarga,

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.

Semoga Syawal tahun ini membawa lebih rahmat dan berkat kepada kita semua.

:)

rasp said...

ala tomei nye dia.....
sis slamat menyambut aidilfitri...
maaf zahir & batin...
take care and enjoy ur celebration!

alfa juliet said...

selamat hari raya kin..comel ariesya berbaju kurung

Mama Qaseh said...

Selamat Hari Raya tuk Kin n Aries'sya sayang..
Mga ceria d hari raya..
Hati' dlm pjalanan pulang ke kampung nnti..

Tijah said...

salam aidilfitri
maaf zahir & batin

dgn ingatan tulus ikhlas
tijah, carlos & cem