CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, September 10, 2009

Thermopot

Isnin malam kami ke JJ Maluri coz nak cariks Thermopot Aries'sya. Last beli sejak Aries'sya lahir sampailah umur dia 3tahun 2bulan baru rosak.... Kira berbaloi lah tu!!!


Si anak memerhati sementara si ayah mencari...

Tak jumpa ker U?

Ada, tapi tak memenuhi citarasa MrHazizul, dulu punya 5liter katanya, kat Jaya Jusco Maluri paling besar 3.8liter. Kena cariks tempat lain plak.


Sebelum balik kami supper dulu.

Mana lagi kalo bukan QBistro. kebelakangan nie, Mama & MrHazizul suker kesini, Kin ikut ajer janji dapat makan...

Sizzling steak tu shedapppp, lembut ajer.....

gravy dia memang marbeles!!!


Nie kueh teow goreng Kin punyeer, haruslah shedapppp... Pedas dan basah-basah...

Nie Aries'sya punya, apantah namanya, chicken XXXX.. lupa baah!!

Tulah, pi JJ nie kalo bawa Aries'sya memang kena pow punya. lain yang dicariks, lain yang dapat. hehehehehe!!!

Nasib baik rezeki ada, Alhamdulillah!!!


p/s: malam nie dapat ML

6 comments:

n0n0n said...

urgh...laparnye........

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

astaga kin sedapppppp nyerrrrrrrrrr

Cik Wanie said...

alamak kak sya,
sedapnya,
terliur rasanya,
hik hik hik hik

Cath J said...

Woii sedap giler... terliur pula kita yg dah nak tidor ni.. >_<

Kaseh said...

laparrrr la pulak ni..adeh... kin..nati kaseh nak mintak tlg bg map simple camne nak ke qbistro kalau dari kajang sebab nak kena amek kueh raya kat situ..org yg jual tuh suh jumpa kat situ tapi kaseh lak fail kat area cheras tuh..

farish sinclair said...

sdapnyaaaaaaaaaaa