CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, September 14, 2009

Pavillion... Mummysya datang


Ahad, hari kami berdua sajer....

Consider dating jugaklah, kin request naik kete kecik sbb time2 jamm ya amattt nie senang nak cilok!!! kami ke Pavillion...


Eksyen ek.... Baju beli Sabtu terus pakai tuh!!! Ceh! macam Aries'sya plak nak pakai dan-dan tu jugak!! Patutlah Aries'sya pon macam tu....


Tahun nie i beraya sakan dengan Ninewest. Sangat suker design dan color-color handbag dan kasut kat sini...

Tahun nie memang Kin dah plan nak rewards diri sendiri lebih sikit... Rezeki-rezeki!!!

Tunjuk bag jer lah ya, handbag, wallet-wallets dan kasut.


Rembat tops from Forever 21 eventho umur akak dah tak 21 lagi.. sob..sob!!!


Assessori lagi from Forever 21...


Korang kalo ke Pavillion harus singgah ker Cotton On nie. Tops, legging dan blouse semuanya chantek-chantek dan murah jugak....

Tak percaya Kin kata murah, sila jelajah sendiri ya.....

Sambung cariks lagi kasut kat sini....

Alhamdulillah....


Kin dan MrHazizul kat Pavillion dari kul 12.30pm till 4pm. lepas tu kami ke Lowyat, MrHazizul nak belikan ayahanda nya handphone. Sambil tu nak cariks barang-baranf utk ML kin dan keyboard MrHazizul.

Shopping kat Pavillion nie aman giler, takyah langgar bahu atau terkhacis montot!! Muahaha!!!

Kat Lowyat memang hazab ko... MrHazizul nak cariks keyboard punyalah seksa ko!!


p/s: Jumpa bloggers!!

8 comments:

farish sinclair said...

meriah shopping ehhee

LimeLoLLipop said...

banyaknye shopping kak kin!!! jeles ni... hee..

Softtouch [Hanim] said...

raye sakan kin yer...sekali sekala bg rewards kat diri sendiri ape salahnya...

Mama Qaseh said...

Sgtttt puashati kan dpt merewards kan diri..

masviona said...

wahhhh nih mmg sakan nih...alhamdulillah rezeki masing² kan.

Ms AiReEn MoHd said...

amboi selambak ko soping...kasut bayk tuh sedekah kat aku nanti....yg c&keith tu ek..kotak pun jadik la...huwaaaa aku nyer kasut biler nak beli neh?

atty's said...

NIE MESTI MELETOPS KASUT YG KIN BELI NIE..NAK AR TGK ..!!

Elyn said...

wah pricetag byk gile tu..... lom tgk paper bag.

caya tak kalo i ckp x pernah jejak pavi lai hiks.....