CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, September 7, 2009

Black Canyon Coffee House


Dari Semenyih sampai Maluri kul 4.30pm. Masa tu Kin dah plan dengan mama taknak masak, we olls buka kat mana-mana ajer since malam nanti mama nak ke Jalan TAR.


So selepas decide dgn MrHazizul, kitaorg berbuka @ Black Canyon Coffee House ajok! Dekat sungguh dengan rumah, cuma sekangkang kera sahaja.

Black Canyon nie located kat Jaya Jusco Maluri....


Miss Elaine kepenatan coz habis keje kul 6.30pm. hehehehe!! Makan pon x lalu.

Lisa dan Mohsein pon ada tapi datang lewat....


1 Malaysia ....hehehehe. Tasya pon dah pandai..



Apasal Jiejie gayak gitu!!! Muahahaha....

Borak jap, Lisa dan Mohsein pon nak ikut ke Jalan TAR.


Sempat lagi tu!!!

Kitaorang sampai Jalan TAR around 9pm. Memang sesak, tapi sekali sekala nak rasa jugak berhimpit dicelah bedah lautan manusia.

Dema berdua duk cariks baju melayu nak pakai pi Jerneh, sedondon!!!!


Tasya Yang kepanasan.


Punyalah ramai orang duk shopping tak henggat ko...

Sana lelong, sini lelong. Baju kurung memang murah gila babassssssssssss sampai tak larat nak pilih....

Panas, berpeluh, sempit, semuanya ado....

Masa nie duk tolong Lisa carikkan Mamanya baju kurung color merah.

Cak!!! Budak garang yang sudah pandai marah orang... Muahahahaha!!!


"Tahun nie I beraya sebagai anak D", kena handsome sikit.... :)


Aries'sya menumpang kasih di Honda Tasya coz Lancer Aries'sya berada ditangan Miss Elaine. hehehehehe!!!

Hampir kul 12.30malam barulah kami berangkat pulang.....

Walaupon panas, sesak, sempit tapi meriah melihatkan semua orang sibuk dengan persiapan hari raya.....


p/s: MrHazizul beres!!!

13 comments:

farish sinclair said...

meriahh sopink ry

arejar said...

uh~
bhest soping sakan...
hiks
:)

MY HEART said...

Kak kin,

Thanks for the info. Nak terai dis week. Kompom malatops!

mama-syira said...

sakannya ko kin...beraya betul ni ..hehehe

mEiZ SHA said...

hhehehe
bile kat sana baru terasa meriahnye nak raya kan kak...

kite pun g gak lasq week
heeehe...
;p

rasp said...

dah 2 tahun me tak jejak jalan TAR...wiinnndduuuu nak bersesak :)
bukan apa, letih nak melayan ke-aktif-an si kecik i tu :)

Cath J said...

eee...gerammm nya tengok budak kecik tu.... ^_^

Nana said...

suka g jalan tar wlpun mmg tau sesak n ramai org tapi meriah

lily lotus said...

tabik springlah kat kin..sanggup harung jalan TAR tu..hihi

Ungku Nor said...

akak yang opis mengadap masjid india pun tak terpegi-pegi lagi kat situ..hehe

cendawanintim said...

syioknyer baca n3 kin dapat jalan n makan ramai2...

kita dah tak larat dah...huhuhuhu..

adianiez AIDA said...

rindu nyer kat jalan tar.
last gi sana tahun 2002 kot...
rindu nyer!

mummysyafie said...

kin, kiter teringin gak nak ke situ. tapi bila tengok macam sesak je terus cancel. tak sanggup rasa nya