CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, September 15, 2009

JW Marriot


Citer nie last week... Kami berbuka @ JW Marriot Hotel kat Bukit Bintang....



Aries'sya yang semakin notty.... Suker nanges skg nie, apa kes kak!!!

Makanan memang superbbb sedap....




Nie muka baru lepas nanges tu, tupasal ketat jer!!! Sangat notty tau kakak nie!!!



Takde apa nak diciterkan pasal makan nie, biasa-biasa ajer tapi makanan memang shedapp lah esp dessert.

Sebenarnya time berbuka nie sangat last minutes sbb masa booking katanya full house, duk booking sana sini semua penuh. Sekali F&B J Marriot call again katanya ada available tapi diletakknya kami dalam conference room...

Kira oklah, tak sempit pon cuma lauk ko kena kuar sikit jenjalan.

Tahun nie belum sempat berbuka kat Restoren Sri Melayu, memanjang asyik full jer!!!!

Makanan kat sana memang super shedapppppppp!!!!!

6 comments:

farish sinclair said...

bestnya buffet hehehe

Aellynn Darlene said...

hari ni sy nak buka kat sana.. fuyooh fully book ek? ye la.. sbb murah sgt kat sini.

Kak Kin,

Ahad malam tu kete my hubby park sebelah ur car kat petronas jelatek. Mr hazizul g kuar duit kat situ. nak tegur k. kin dlm kete, takut k. kin ingta strangers plak. segan nk tegur.. this time dah kali ke 2 tau. 1st time dulu kat jusco... adus , nape ku segan... segan tol nk tegur k. kin! mungkin kah kali ke 3?? hehheheheh

atty's said...

ariesya yg notty tp comey..hehehehe..

mummysya said...

Farish
beshhhhh

Aellynn
adoiii...
Apasal plak x tegur, akak x makan org dik.
lain kali harus tegur tau....

Kak Ty
chomel ker???

Mr Hazizul said...

Aellynn...
Ye... Kami adalah alien yg makan org...hehehe
Oo.. yg sebelah kanan kete kita org tu ye... perasan jugak mcm ada org terpandang2 kita org, ingat kita salah parking ker... Lepas ni kena tegur...

Nana said...

wow!! tengok pun mmg nampak sodp