CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, May 5, 2009

Celebrate @ Tarbush


Lepas keje, Kin & MrHazizul mmg tak decide nak buat birthday party utk Aries'sya since tahun nie besday Aries'sya jatuh pada hari bekerja...


Lepas tu plak, silih berganti dengan majlis perkahwinan abang long Kin. Tu yang Kin tak pasti nak buat bila.....

Around 6.30pm semalam, Kin ckp dn MrHazizul, apakata kita celebrate among us jer. meaning dengan family sahaja.... kesian plak tengok Aries'sya kan....

So Kin pun gigih carik tempat nak celebrate, teringat Tarbush Bukit Bintang.... Last year masa we olls berbuka, makanan kat sana mmg sedapppp....

Then lepas buat reservation, Kin dan Zul pi cariks hadiah dan cake. kebetulan ada Secret Receipe kat Bukit Bintang kan, dari JJ Maluri lepas cariks hadiah terus pi booking cake....

Janji dengan semua ahli keluarga mesti jumpa kat Tarbush sharp 10pm.



Besday Gurl....



Mak Su & Mak Ngah



Uncle Akye


Pak Long & Mak Long perantin baru



Atuk dan Nanny yang happy....


Masa nie Aries'sya tengah bagi speech... thanks to everyone yg datang...Muahahaha!!!


Chocolate Chip Walnut, Secret Receipe....



Potong cake








besday gurl baca doa....



Atuk dah siapkan teks lagi






kami....


Muka gediks tunggu hadiah....



Ceh!!!! Happy jer dia.... Yang nie sebenarnya yang dia tunggu....





Set Barbies & Dora (req by Aries'sya)

Terima kasih banyak sangat to Papa, Mama, Abang Long, Kak Long, Miss Elaine & Miss Jiejie & Akye coz sudi luangkan masa esp plan yang sangat last minutes gini...

Dan yang paling penting, Semoga Aries'sya happy....


p/s: Alhamdulillah

9 comments:

*syafinaz*me,my self and i... said...

hepy birthday Ariesya comey!seronok dia dpt toys yek!

Wahizah said...

Kin, tolong sampai kan wish akk pada Ariesya ok.

Bilang sama dia, auntie wahi wish her a very happy birthday! may she success, happy & cute always!!!

Zaza & Haza said...

makin comel anak dara kin nih.. gamba kin ngan ariesya yg masa dia tgh sengeh tu comel sgt.. framekan yg tu... like mother like daughter..sangatt cumel..

rillys said...

happy birthday dear!
comel bangettt dehhh ;)

mummysyafie said...

banyak nya hadiah ariesya..

iena hamdi said...

happy birthday girll

*ayu* said...

happy bday aries'sya... semoga menjadi anak yg solehah.. ammmiinn...

kakpiah said...

aku suker gambar yg dia tgh sengih tunggu hadiah tu!!!

sangat kiutt!!
sangattt!!!!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

comel nyer besday gurl huhuhu