CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, May 29, 2009

TQ Daddy


Canon Power Shot vs Panasonic LUMIX



Dedua MrHazizul belikan.


Canon tu kalo tak silap kin masa our 1st Anniversary kot.. Lupa lah, betul ker Daddy....

Then sejak Kin guna hp Nokia N95, Kin dah jarang guna Canon tu. Then we decide bagi Aries'sya since dia suka benor ambil gambor macam daddy nya...

Bila Kin tukar Hp baru last April, kualiti E71 pics amatlah menyentap jiwa akak. Sangat blur okay...

So, Masa we olls pi ISETAN sambil celebrate Hari Ibu, MrHazizul hadiahkan Kin dgn Camera baru. Kin syak dia pun dah bosan duk dengar Kin complaint pasal quality pics dr hp kin nie langsung dibelikannya yang baru...Hehehe!!!

Mmg Kin dah cakap dgn MrHazizul hari tu, kalo Kin beli pun, Kin akan beli yang biasa-biasa ajer, janji quality pics nya jauh lebih baik dr hp punya...

hehehe!!! Tq so much ya MrHazizul...

So sekarang, Kin dan Aries'sya punya camera sendiri, no sharing-sharing anymore....


p/s: kecik hati

4 comments:

Zaza & Haza said...

Kin nati postkan entry gamba2 yg ariesya amek...nak tgk skill dia sama tak ngan daddy dia..ehekss..anyway namo kecik2 hati dear.. be happy always..

Mamamanja said...

bestnya... satu sorang kemera

atty's said...

lepas ni leh post gambar.selalu.

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

kita pon der lumix tp murah jew ehehehe