CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, February 26, 2009

Aries'sya Oh Aries'sya.....


Musim hujan kan sekarang...

Asal petang jer hujan lebat, malam pun sejuk jer....

Cuaca gini mengundang penyakit pada mereka yang somput macam den nie... Aries'sya plak kena tempias...

Demam + batuk yang berbunyi "ketakutan"....



Masa sakit nie, MrHazizul lah kena pegang. Kalo Kin dukung maunya semput, coz berat Aries'sya semakin DEBOM...



Masa nie dia segan haku duk snap pics dia...

Takmohlah mummy, kakak sakit.....



Akhirnya, kerana bunyi-bunyian itu, doctor suruh pakai nab kat situlah jugak...

Kata doctor, better rujuk Aries'sya kat Pakar coz batuknya kuat....

Alahai....... Penatnya tak habis lagi.....

Biarlah Kin jaga dulu semalaman, wee see how ya.....


8 comments:

Mummy Dasy said...

alahai siannye aries'sya....semoga cepat sembuh ye...

cendawanintim said...

siannyer ariesya...

cepat sembuhhhhhh!

MasNurin said...

alahai ciannya dia....get well soon. Dari pagi aku nak masuk blog ni asyik tak bole jer. Kin, ko kalu nak beli barang best p lah blog aku.

mamarempit said...

ciannya...bebaik kin...mtk2 jgn la dia ikut cam kite kan????

ratna said...

moga anak awak cepat sembuh.. risau kan kalau anak sakit.. tak keruan.

KV said...

moga sya cepat sembuh. RIsau sungguh bila anak2 sakit ni.

[-suziey-] said...

alamak sedeynye tgk..siap guna oksigen tu lagi..semoga cepat sembuh ek..

NuRuL 'AiN said...

ermm..cian nye ariesya...
aunty doa kan smoga ariesya cpt sembuh ok...dont noty2 n jgn lupe mkn ubat ok :)