CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, February 23, 2009

Chenta






Tiada apa yang lebih berharga dan bermakna selain bersama mereka yang tersayang...

Betul tak????

Betul..Betul..Betul...



p/s: berdosa tau...!!!

11 comments:

Tijah said...

hoih! asal ko pake suar ping?

Nik Nurehan said...

tenang jek nengok pmadangan tu kan.. sgt best....

mummysya said...

Tijah - ko cuba tenung betul2 jah... UNGGU ler tu... Ko nie sajer bikin haku baran okay *sambil kerling kat pingki pig*

Ann - mmg tenang....awk pun tenang bersamanya kan...

Tijah said...

oh yer ke pepel? aku baru nak bergusipan dgn piah...tak jadik ah! hahaha!!!

mummysya said...

Tijah - ko jgn jah!!! tak pasal-pasal PINGKI PIG tu nanti bertukar owner....Huhuhuhu!!!!

MasNurin said...

ko jangan ler tak sker pink, haku pun suka pink tapi aku bukan pinky pig kan walopun sukak tenggek kat blog ko. Huhuhu aku tak ada pun kutuk ko...aku sentap tau.

kirana said...

bestnya berjiwang di tepi pantai!

cantik la decor bnm resort tu...

mummysya said...

MasNurin - alaa.... Ekceli haku tak sentap pun dgn kaler pink tu.

Dan ko pun bukanlah PINGKIPIG itu.. DIA tetap satu, tiada saper yg dpt mengantikan tpt si dia mahupun si BIRU itu...Huhuhu!!!

Eh!!! Apasal ko nak sentap2 nie, meh sini Kin hugggg sikit...Hehehe!!!

Kirana - besh esp dgn family tersayang kan.....

Chantek.....

Mummy Dasy said...

bestnye gi tepi2 pantai ni...

mummysya said...

dasy - besh...Tp kami tak mandi pantai... Rasanya air kat PD tu kotoq betul....

rillys said...

syahdunya ditiup angin sepoi2 bahasa...