CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, February 13, 2009

Cathay Cineleisure


Ok..ok.... sila bawak bersabar ya anak-anak... Somput den nak citor kisah semalam yang membawa ke"telajak"kan tido......

Oh ya, tayangan kali nie bertempat di Cathay CineLeisure, Damansara....

Alah, dekat-dekat dgn area IKEA, IKANO tu..... tapi nie first time Kin ke sini.... Kalo lalu, selalu lambai jer.... Ingat sengkek jer Cathay nie, rupanya tempat shopping nya meriah you...







Ingatkan nak makan kat dalam building jer... dah survey nak terjah Tony Roma. Tapi terpandang kat luar, deretan kedai makan yang bersepah ...The Street namanya...


Terbatal niat nak makan Tony Roma, terus jenjalan diluar.... Ada satu insiden dimana MrHazizul mengamuk dengan Kin kerana meninggalkan dia dua beranak coz i telah lariks bershopping...


You, sorrylah yang.... I dah lama tak shop....shop......






Before citer start, we olls kenalah isi perut dulu... Ater sampainya awal kan...


Kalo tak silap, nama kedai makan nie Thai Express apa ntah.... ermmm!!! Saper suka Tomyam putih, kedai nie punya tomyam....Beshhhhhhhh giler...pedas + masam.... semua cukup.






Nie semua muka lapar....

Lupa nak snap muka kenyang coz tak sanggup nak memalukan diri sendiri dek kerakusan kami menyepahkan meja...

Oh ye, baju mama & Kin macam sama kin.... Mama black + white, Kin Blue + White...

Sila tatap muka kin yang dah kebomm itu ya... Muka bolats you..... Gila makan, gila shopping, gila shopping sampai kena marah...

Mama, kita kena repeat balik tempat semalam. Miss JieJie, bag semalam buat ku termimpi-mimpi....

Ada berann repeat malam esok.... Please....


p/s: hati ini

3 comments:

aNIe said...

Kin...dpt jumpa kejap je kan...kelam kabut betul...hehhe

Cik abang akak tu kalau ade memang nak bual panjang pun tak dpt...

Len kali kalau ada rezeki boleh jumpa lagi ye...

Take care...

aishifa said...

chantek baju kin.. beli kat ner.. muslimah sungguh nampak..

mummysya said...

Salam...

aNie - ye lah... Masa sangat terhad. Lupa nak ambil contact no semalam. Email kat syikin66@yahoo.com ya....

aishifa- oh...baju tu beli kat Midvalley... banyak, kedai baru dalam JJ.