CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, February 11, 2009

Gediks Si Jiejie


Masa tengah sibuk-menyibuk petang tadi, tetiba dapat MMs pics dari Miss Jiejie





Nak tahu tak semua nie keje saper...


Saper lagi kalo bukan Miss Jiejie..... Dah sah-sah memang dia yang buat. Minah nie apalagi, syok lah kena make-up....

Hello!!! Nie budak umur 2 tahun 9 bulan okay, belum period lagi...

Korang tengok tu, bibir siap jongket lagi tak boleh katup lepas pakai lipgloss...

Hahahaha!!! Gediks tau.....


p/s: alangkah baik kalo

14 comments:

iena hamdi said...

amboi sya.. sampai tak leh nak tutup mulut.. baik2 yang nanti masuk lalat.. hehehhee cantik.. pandai makcik dia solek

aishifa said...

bebudak mmg camtuh..kalau pakai lipstick mesti takleh nak tutup mulut tuh.. chomeii

DASY world said...

amboi kak, comelnye Aries'sya menjongket bibir pakai lipgloss budak2 mmg camtu ek

mummysya said...

salam

Kak iena - bukan jer lalat, takut langau pun sesat kat dalam...hehehehe!!!

aishifa - tulah..bukan main pandai lagi.

Dasy - comel ker tapi malas gosok gigi...

cik wanie said...

kak sya...

chomelnyer dak techik nie,
sampai x kenal aunty wanie kat dier tau,
ehehehehehehe,
x sabar nak jumpa dia nie tau,
dan akk sefamily jugak,
heheheheheheheh:)

liwaniel said...

re: kin dah dapat seat ke?..lepas buat payment diorang ade bagi confirmation email ke sms?..wanie tak dapat ape2 pun

mummysya said...

salam...

Wanie - hehehehe!!! mengelabah budak kecik nie kan...

Liwaniel - ada. cuba u check dlm email. awk buat payment via M2U kan.

liwaniel said...

re: wanie tak dapat email pun..tapi wanie dah call balik cik nurulhuda..dia dah bagitau no seat wanie... A ...seat kin ape?

mummysya said...

Liwaniel - kin seat E... takpe2. nanti kin bergediks sesama boley...

Anyway see you... nanti email kin ur phone no ya @ syikin66@yahoo.com.

Mr Hazizul said...

sebijik macam mummy dia bila makeup..hehehehe

mummysya said...

Mrhazizul - nie sudah lebey nie... Awas kamu!!!

[[ yong ibu chem ]] said...

hahahaha

chumel lag kin...kiut!

mizzelle said...

hahahaha,,shantek la dier..

an.wardrobe said...

mcm anak amoi lak. keke