CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, February 25, 2009

Survey jer....


Semalam lepas keje, balik rumah terus berdesup ke
IKEA....

Sabtu Ahad nie mama ada projek rumah. Sambil-sambil tu, Kin duk recce interior design yang ada Kat IKEA nie...

Chantek-chantek kan... Tinggal sedia duit jer...





Sambil tu Kin & MrHazizul berkira-kira berapa nak kena simpan untuk rumah baru nanti... Masa bergerak pantas kan, tup tap, tup tap dah 2010...

Adoi!!!! Masa tu macam-macam nak kena plan....



Impian Kin nak beli rumah before umur 30 dah tercapai, alhamdulillah.... kekadang rasa macam tak percaya pun ada.

Yelah, benda nie semua takde dalam kepala otak dulu, tetiba bila tengok kengkawan beli rumah, rasa cemburu tu ada....

Masa tu kak Piah, tengah sibuk dengan urusan lawyer dan sebagainya.... (hahaha!!!pengaruh kawan lagi, ingat
nie tak)...

Sekarang nie dah rumah, insyallah akan siap awal tahun 2010.... Alhamdulillah...

Ada lagi satu impian belum tercapai, insyallah masih dalam progress... Kalo semua dah ada & cukup, akan Kin kongsi dengan u olls okay.... Tapi MrHazizul kata nak hadiahkan "confirm ke daddy"...hehehehe!!! Biarlah rahsia dulu ya....

Cuma satu, kalo lah kin dikurniakan lagi zuriat, ia merupakan hadiah yang amat bermakna buat Kin dan keluarga.... Aries'sya pasti seronok kan....!!!!!


p/s: terus mengharap...

7 comments:

iena hamdi said...

kin betul ker?.. kalau betul akk nak g weekend minggu dpn sebelum abang balik labuan...huhuhuhuhu

mysha said...

waH beST nyER da sTArt tGK baRAnG uMah senDIri...

sHa doakaN aKAK daPat baBy laGI sAtu uTk tEMankan aries'sya...

mamarempit said...

Sori la lame tk jengah blog iken...

sonok kan kalo dh ada umah nanti...mama skang ni tgh kumpul bajet utk ari tua aje..sbb umah dh ada...kalo nk renovate tu ntah bile taun...

[-suziey-] said...

waa syoknye g ikea.best best..

hai salam singgah..:)lets exchange link;)

Nik Nurehan said...

nk pinjam beg coach tu boleh? kekee

tulipurple said...

syiokkknye bley survey2 brg utk umah senirik.
wahhh..tak putus2 sya dpt surprise dr ck abg ek..cayoklah!
moga sya cepat dpt wat penambahan penduduk...mungkin rezki utk umah baru kot..ihiks'

ratna said...

bila rumah dah siap mmg byk kena guna duit.. baik menyimpan dan survey dari skrg..