CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, February 18, 2009

Tergamaknya Youuuu...


Selepas dari sini & sini, haku membawa diri... Huhuhu!!!

Masa tengah jalan-jalan, Mrhazizul pun cakap "Mummy nak ice-cream tak"..dalam hati dah syak wasangka mesti MrHazizul nak pujuk haku nie oz tak dibelinya apa-apa pun mahupun sebaris ucapan kasih sayang.....

Wah!!! ice cream mahal, saper taknak kan... Satu scoop RM14.

Dengan nada gediks + manja, haku terus teriak " nak...nak..."..... Kata gediks kan, tapi laki sendiri HALAL aper!!!...



hati yang sedih dek tiada ucapan Selamat Hari Berkasih sayang, terubat dek pelawaan yang kira ok lah tu...dari takde apa-apa kan...


Rasa macam tak sanggup nak makan ice-cream nie... Chantek-chantek semuanya.....




nampak tu, sangatlah sedappppppppppp dimata......rasa belum tentu okay....
Lepas tu, dengan rasa bersalah *mesti rasa punyalah*, MrHazizul bertanya lagi "Mummy nak berapa scoop??"

Eeeeee... takkan satu jer, baik takyah belanja kan. Terus jer cakap nak 2 scoop.




lepas tu terpandang benda alah nie...

Huhuhuhu!!! sedih balik dibuatnya........Patutlah MrHazizul beria-ia suruh beli dan siap tanya nak berapa scoop, rupenya ada less 30%....

Arghhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! Murah macam nie pun ada less, kenapa beli kasut & toys tu takde less langsung...


p/s:sampai hati you....

18 comments:

*SiRibenMerah said...

hikhikhik.. lawak la akak majokkk~

mummysya said...

SiRibenMerah - lawak, tak lawaklah... makan dalam okay....Hehehe!!

MasNurin said...

hehehe tak adil, ko kena mintak lain plak. Mintak braun bafel ker, tak pun perfume baru ker, tak pun makan hangin ker...

mummysya said...

MasNurin - Yelah, kin pun rasa cam tak adil... Nak mintak Tod ke, Chomel ke or kete ya...

Keter????

iena hamdi said...

ish ish aiskrim ajer?.. tak patut tak patut

antalya said...

sila panjangkan rajuk dan moncong anda selama seminggu kak hehehe

mummysya said...

kak iena- huhuhu...MEMANG TAK PATOT!!!

mummysya said...

antalya - seminggu jer dik.... kalo akak, selagi tak dapat apa yg akak nak, selagi tu moncong ku panjang....

mamaadam said...

huhu merajuk la ni ye, takpela dah dapat aiskrim tu...

mummysya said...

mamaadam - kira camgitulah...

KV said...

kin, at least hang dpt gak eskrem. Ahkak ni tdek pape. Huhu

mummysya said...

KV - Ice cream...mengundang somput den tu kak!!!!

ai said...

huii..kalau aku dah cukup bersyukur tu kin ooiii..laki aku jenis tak berduwit. kalau dpt blanje aku coco crunch pon aku hepi cam ongile! keh keh

kakpiah said...

wakaka.. aku baru nk feeling2..
skalik klakar lakk..
sian ko kin..

zul.. ko mmng pandai buat lawak kan??

an.wardrobe said...

hush satu scoop rm14. mesti best giler ni.. nk rasa! nk nk!! keke.. tapi yang best nyer ice cream pum ada less?? mak aii kelas. keke

aNIe said...

Kin...takmo majuk le...nanti muka tu tambah bulats...heheheh...

Walaupun dia belanja sebab aiskrim tu murah ada diskaun tapi Mr.Hazizul tu syg amat pada Kin tau...betul kan?

Tijah said...

gelato kah?? amponnnn nok!! sedap giler tuhhhh!!!!!!!

mummysya said...

ai - Jgnlah ckp macam. Insyallah, kita memasing ada rezeki kita sendiri...

Kak Piah - pandai ker??? Ko yg ckp bukan aku...hehehehe!!!

An - tu sbb abg zul belanja kak kin.... Rasa macam nak guling-guling kat situ.

Anie - betulkah kak!!!

Tjah - sebab nok....sedap mcm nak lempang laki sndiri...