CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Sunday, February 22, 2009

Bercuti


Sabtu, tepat kul 4pm we olls selamat sampai di Port Dickson... We olls tak jalan jauh-jauh pun, dan disebabkan Kin ada tugasan yang perlu dilaksanakan disini...


Kali nie, menumpang kasih di Resort BNM....

Ekceli, nie kali kedua we olls ke sini, selalunya we olls tido di kondo kepunyaan MrHazizul di Glory Beach Resort....

Oh ya, kalo sesiapa mempunyai kemuskilan last minutes bercuti untuk mendapatkan resort, bolehlah contact Kin ya....

Insyallah, kami boleh menumpangkan kasih di kondo kami, opss!!! Kondo MrHazizul...Hehehe!!

Tapi awas, jangan esok korang nak bercuti, time tulah nak minta reserved kan.... Haruslah mengikut syaratnya kerana MrHazizul telah menyewakan kondon nya kepada Glory's Management. Bagilah we olls atleast 2 - 3 weeks untuk uruskannya.....











Chantek kan......

Bangga rasanya dapat berbakti dgn BNM, kemudahannya amatlah SUPERBB!!!!! Kat sini pun ada WIFI okay..... syioknya!!!!!

Oh ya, kin masih bertugas nie.... Curiks masa online jap....

Tunggu.....

2 comments:

Nik Nurehan said...

sgt slesaaa......... ;)

ai said...

Cantek la..penah gak duk kt Glory Appt. Wah..pasni leh le aku merasa duk kondo MrHazizul ni! diskaun leh?? kih kih