CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, February 10, 2009

Tempahan Tiket Eksklusif Filem Geng




Berita baik kepada semua peminat yang bercadang untuk menonton filem animasi GENG pada hari pertama tayangan kerana Les' Copaque akan menganjurkan tayangan bersama-sama pada 12 Februari 2009. Selain menonton filem GENG, anda juga berpeluang beramah mesra dengan krew Les' Copaque serta pelakon suara disebalik filem GENG.


Jangan lepaskan peluang ini kerana tiket adalah terhad kepada 100 tempahan pertama sahaja. Setiap pembelian tiket akan disertakan goodies bag GENG. Sila hubungi nombor yang tertera di atas atau sila hubungi 03 – 5511 8089 untuk maklumat lanjut.

************************************

Alhamdulillah... Kin dah buat booking.... Changed plan nak tgk kat Pavillion. Ekceli, Kin dan MrHazizul dah macam Genderang mau pecah dek booking citer nie...

Tetiba MrHazizul call suruh bukak website nie buat reservations. Alhamdulillah, call terus dapat cakap dengan Ida dan check available seats ada lagi tak??? Since Ida kata ada terus buat booking...Hehehehe!!! See, see MrHazizul, so fast kan bini kamu buat!!!!!

So.... takyah gadoh-gadoh lagi coz Your Booking is Confirmed.

Kalo korang susah nak booking, juz buzz me. Nanti Kin tolong booking kan...

Marilah kita sama-sama sokong industri Kartun Malaysia Kita......


p/s: jom

7 comments:

Zareda Norman said...

nak tengok kat Alamanda jer...

tentangseseorang said...

den kena tunggu wiken la baru dapat tengok. skang nih kat tv9 ada upin & ipin dan kawan-kawan.

liwaniel said...

wanie pun dak book citer ni..boleh la kita jumpa kat sana nanti ye..

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam kin

KP dah book the ticket .
nanti Kin msg no hp ..
blh kite jumpa kat sana...
same ti you gak wanie

mummysya said...

Zareda - okayyy...

Ady - kena berteman ker???

liwaniel - ok yang...

KP - kul 8.30pm kan...

antalya said...

sy terlepas peluang itu..moga2 mereka adakan road tour geng nanti

achee_b165 said...

nk tgk gaks...tp x syok lak mama ngn baba je p..sian oja... nk bwk dia tgk kocik lg...

kang dia laks join buat geng dlm panggung,huhuhu....

~p-na mama oja~