CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Saturday, February 21, 2009

Cheeseeeeezyyy


Nie ada orang bagi...Rezeki dari orang sabah.... Tapi beli di KL...




Orang berbudi Kita berbahasa... Orang memberi kita merasa...

Thank you Datin K. Sorrylah, Kin tak boleh nak reveal saper orang tu ya atas permintaan diri nya sendiri.

Oh ya, Datin K nie kenal Kin dari dunia blog juga, setiap tahun kami bertemu, cuma beliau tidak mempunyai blog yang boleh Kin link kan...

Hampir 5tahun kami bersahabat.Sudah 3 tahun berturut-turut kami berjumpa di bank, 2 tahun yang lepas kami bertemu di hotel tempat Datin K menginap...

Datin, kalo datang KL lagi kita makan kat rumah kin plak ya......


Yang nie pula Kin beli kat Jaya Jusco AU2.

Sempena beli lah barangan buatan Malaysia....







Shedap u olls...

RM14.50 sahaja... Its ekceli Blueberry Cream Cheesecake.....

Memang sedap....

Nyam-nyam.... Kalo u olls nak cuba, boleh pi ke Jaya Jusco yang baru di AU3, Setiawangsa.

Ada pelbagai kiosk kempen "Belilah Barangan Buatan Malaysia".. Macam-macam ada....


p/s: minggu mengemukkan

1 comments:

aishifa said...

yelah.. minggu ni mmg minggu yg menggemukkan..