CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, March 11, 2009

Aries'sya dan KLCC


Ingat lagi tak entry nie...

Yang benornya sebelum tu dah dua malam Kin tak sihat, makanya selama 2 malam juga Kin tak beramas mesra dengan Aries'sya...

So dia sudah merajuk dan nanges tak henti-henti pagi tu. Mama plak call kata dia nak jumpa Kin, takmoh berhenti nanges!!!!

So dek kerana Kin pun melalak kat office mendengarkan buah hati dirumah nanges memanggil-manggil namaku, haruslah ku ambil HALF DAY LEAVE!!!!

Yeayyyyyyy....



Lepas siap-siap, terus ambil taxi ke KLCC. Mulanya ingat nak drive, masa tu hujan lebat. takut plak jam nanti... Tu yang gigih naik taxi jer...

Oh ye, Mama harus teman sama coz nanti Aries'sya mengaruk kat KLCC saper nak tolong... Huhuhuhu!!!!



Sampai jer makan dulu....



Mood sikecik nie dah okay, nak makan spaghetti.... memang favourite Aries'sya nie...




Lepas tu makan banana split plak... Sukanya dia


Masa nie sikenit Kin dah okay, takmoh balik nak pi playground katanya...

Hello!!! where got playgroud here.!!!!

So nak pi mana???



p/s: bahagiakah???

8 comments:

mummysyafie said...

waaa..ariesya..untie nak sikit banana split tu bulih ke?

atty's said...

nak gak banana split tuh

mummysya said...

mummysyafie - meh sini...yok!!

atty's - jom kita pi cafe mkn banana split...

tulipurple said...

aunty lak nak sweater aries'sya....fefel karer kan?hehe
wah...ibu mithali btl...on the spot amik leave...baguzzzz.

[-suziey-] said...

waa syioknye kin g klcc..erkk beso nye cpaati tu..banana split tu pn cam size giant jek..waa bak sket ariesya..agk2 dia kasi x:D

Jade said...

amboi...bestnyer berjalan2 :P

shedapnye banana split... bak sikit

kakpiah said...

besornyer aku tgk benana sepelit tu.. musti kak ungku sker ;D

Nik Nurehan said...

best nya jd sikecil kan :D