CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, March 17, 2009

Kahwin Vs Sinus


Sepatutnya Kin follow mama ke Kratong coz Majlis bertandang ke rumah lelaki pula.

Tapi disebabkan tahap kesihatan yang kurang memuaskan, Kin terpaksa cancel trip ke sana. Yang lain pergi, cuma kami tiga beranak ditinggalkan di KL.

So disebabkan cancel, MrHazizul ajak pi Kenduri kahwin kawannya di Kepong. Kalo ikutkan badan, memang tak larat tapi kenduri nie mmg Mrhazizul dah ajak lama dah....

Tapi berbekalkan janji, lepas salam pengantin kita balik sebelum Kin pengsan tengah jalan.. Hehehehe!!! Bukan ugut tapi SERIUS!!!!!






Kali nie Aries'sya sangat baik. Tak nakal, maybe dia kesiankan Kin yang kurang sihat kot....

TQ darling.....




Pengantin Azam & Yoyo *apa pelik benar pengantin pompuan nie* hehehehe!!! Oh ye, yang kawan Mrhazizul si lelaki nya, Encik Azam.

Anw, selamat Pengantin Baru, semoga kekal bahagia selamanya




Masa nie MrHazizul duk berborak kejap dgn kawan-kawan office nya....

Ya, sungguh tak lama around 10mins... Sungguh menepati janjimanismu




Dalam kete, kin dah kepengsanan... Masa nie betul-betul dah tak larat. Terus bukak tudung layan selsema, kalo ikutkan nak bukak semua takut plak tak sampai rumah nanti...hehehehe!!

MrHazizul ajak singgah ke jaya Jusco Kepong, oh!!!! cannot!!!! kalo singgah kang, mungkin mengundang perang gaza, ajak berjalan time sakit-sakit nie...

Bersin non stop, rasa mau campak jer hidung nie luar tingkap.....
Piah & Era, haku betulkan ajer cakap korang, hidung nie dah expired....

Aries'sya plak tak habis-habis ambil gambor sendiri..... membebel betul mulutnya.....

Masa nie pic tak ok sangat, dia snap lagi....




Ha!!!!!

kali nie dah okay.....

Cunnnnnn!!!!!

Mari kita balikkkkk!!!!


p/s: saketnya hidung

3 comments:

[-suziey-] said...

ler bdk kecik tu pnye peace overlap muka mummynye..ekekk:D
dasyat eh kin klu selsema..kalu i xdela truk camtu..cuma xlesesa jek..

kakpiah said...

sib baik dia tak cocot lobang idong ko kin..
wakaka!!

mummysya said...

salam...

Suziey - kin mmg sinus tahap maksimum, lagi2 hujan nie....

kakPiah - tulah, kalo tak maunya rompong ko!!!