CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, March 23, 2009

Salam Pagi Indah


Salam Pagi Isnin.....



Kin adalah manusia yang paling boring keje hari isnin.

Kalo boleh isnin nak sambung cuti ker, mc ker...

Ada ker yang suker GILER bila tiba hari isnin, memalam dah tak sabar tunggu pagi nak pi keje...

Ok, ok lupakan, yang pastinya kena keje jugakkan.... Then, lets talk about the pics.

Sebenarnya, pagi nie Kin bangun awal coz ada "something" nak diuruskan seawal pagi...

Dah siap-siap dalam kul 7.25am papa call. katanya ada accident depan rumah...

Rupanya ada kete terbalik.. Papa kata jadi depan mata dia. kete tu corner laju sangat sampai terbabas.... Luckily pemandunya takde apa-apa cuma luka ringan.

Macam-macam kan... kadang-kadang bila kita terlalu berhati-hati, orang lain plak yang lupa diri.... tapi mama selalu cakap "alah benda dah nak jadi, kita nak buat macam mana. Bukan kita mintak pun jadi camnie".....

Anw, sat sat lagi Kin citer pasal
nie okay... tengah settlekan sikit lagi hal....

Jap ya....


p/s: aku adalah sangat happy dan bahagia...Alhamdulillah

7 comments:

cik wanie said...

wanie kalau pasal kemalangan nie,
wanie dah jadi TRAUMA,
x blh nak tgk,
nanti mesti wanie akn menangis,
kejadian 04.03.09 yg lalu,
x akn wanie lupakan smapai bila2....
huk huk huk huk

Deqna said...

isy... terbalik camtu sekali...nasib tak apa2...

mummysya said...

salam...

Cik wanie - setiap yang berlaku ada hikmah dan rahmatnya....

Kita kena sentiasa bersyukur dear... Ada yang lagi terukkan dari kita.

Deqna - tu lah nasib baik tak apa2. Luka ringan jer....

PinkJamboo said...

Dear, i pun xsuke Monday. eventho Monday xpenah buat ape ape pd diri i..hehehe. i rase kan, ade je org yang suke monday, maybe bcoz dia ade buah hati menanti di ofc, tu sbb dia suke je gi ofc ari isnin..heheh.

mummysya said...

PinkJambo - Yelah.... Kin pun rasa camtu...

Buah hati kat office????

Auw!!!!!

rillys said...

minta dielakkan benda2 camni jadi kat kita..anyway tak sabar nak tau pasal the news

mummysya said...

rillys - betul.... tak dijangka kan...

Insyallah, tunggu ya dear...