CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, March 27, 2009

KL Tower


Isnin lepas, masa keje Aries’sya call. Katanya nak pi KL Tower.

Mak aiii, KL Tower katanya. Nie mesti ada orang ajarkan.Tapi sebenarnya, tiap kali lalu or Nampak KL Tower nie mesti dia cakap nak pi situ.



Well, sebenarnya setiap tahun dia pegi, cuma masa tu masih kecil lagi. Masih tak pandai nak lihat itu ini.

So, lepas keje Kin ajak MrHazizul bawak Aries’sya ke KL Tower.

Ater, sayangkan anak kan… kenalah berlebih kurang sikit. Takkan nak tunaikan permintaan diri sendiri jer, anak apa kes plak kan…. Hehehehe!!!





We olls sampai sana around 8.30pm. Oh dari luar sangat chantek. Penuh dengan lampu bagai…












Terus naik ke Kaunter ticket. OMG!!! Harga sudah naik, kalo dulu RM8 or RM10 sahaja tapi sekarang sudah RM38 seorang……

Nasib baik anak sorang, kalo 6 orang, korang kiralah sendiri….Tapi walaupun RM38, bukannya naik KL tower jer. RM38 siap package dgn Winter Park dan Animal Zone.

Kira berbaloi lah kan.



So korang layan jer lah, entry nie penuh dgn gambar ya….



Oh ya, kat Animal Zone Kin tak masuk.... Takoootttttttt... Itu ular banyak besarrrr....






p/s: bahagia bersama mereka berdua...

8 comments:

Mummy Dasy said...

Kak...winter park tu sampe ble

irda said...

irda pun tak pernah masuk sini lagi.Jahilnya!hehehehe...

neway ur daughter so kiut la akak.Mcm mummy dia juga la kan. hehehe

iena hamdi said...

biar betuk dah naik harga... ater kalau kita nak g tengok animal tu ajer buleh tak?.. hehehe

kakpiah said...

aper la nk jadik ngan aku nih.. jgn kan kl tower, zoo negara, aquaria waima dataran merdeka pon aku belom penah bawak anak2 aku lagik..

uhuhuhuhu...
kena wekap nih.. wekap...

Jade said...

bestnye... nk p jugak le... every time p KL, asyik lalu jer.. menyinggah x pernah pulak.. harusku angkut airin sekali :P

mummysya said...

dasy - winter park tu tak pergi pun takpe. tak menariks pun dear...

samapi bila, tak tahulah.. kena check dgn diaorg.

Irda - Tq. malu jappp....

Kak Iena- boleh kak, RM10 ker RM15. around tat lah....

Kak Piah - aku tengah diam nie. takmoh cakap apa-apa....

Jade - malam menarik, dapat tgk KL penuh dgn cahaya.... Pergilah dear, mmg besh...

cendawanintim said...

tiap kali bila plan nak ke kl tower bawak iman selalu tak menjadi...faktor cocer selalu menghalang...huhuhu

hyfa hasan said...

cantik gak ekk kalau pergi malam..