CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, April 29, 2009

Aries'sya..... Baby....


Aries'sya oh Aries'sya.....






Kin rindu betul dengan Aries'sya....
Maklumlah since MrHazizul admitted, Kin tak dapat jumpa dia...
Lagipun kami sekeluarga taknak Aries'sya plak yang sakit nanti, maklumlah kekadang sesetengah penyakit nie boleh berjangkit.....

Kin rindu nak cium dia, nak hugg dia nak geget dia.....
Tiap kali call mesti dia tanya "daddy sakit ke mummy"...... Hehehehe!!!!
Alahai sian dia, nasib baik nowdays ada 3G, tapi tu pun tak cukup coz tak tak dapat peluk dan cium....

Petang nie nak bawak Aries'sya jalan-jalan dan makan, rindu sampai tak boleh nak cakap...

Nie baru 3, 4 hari, kalo seminggu maunya Kin yang demam plak.....


p/s: boleh, cuma ko yang malas....

6 comments:

ai said...

alolooo...leh aku bayangkan betapa kau rindu giler nk cium + geget pp anak kau tu! huhuhu..

harap2 laki kau cepat sembuh ye Kin..

KV said...

sian dekat sya.

Wahizah said...

cute nya si aries'sya ni kan..if dpt jumpa nak cium dia hehe

rillys said...

syahdunya baca entry ni ;)
selamat melepaskan rindu pada ur lil' girl!

Cik Pah said...

emm. sedihnye.. kalau sy pun camtu jugak

tulipurple said...

kasih ibu membawa ke syurga....shiannye dia.