CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, April 14, 2009

Jamuan Pagi Selasa....


Happy Morning......

Kin ngantuk giler, masa buat entry nie dah hampir pukul 3am....

Macam tak sempat jer esok....

Tapi takpe, rasalah jamuan pagi nie dulu ya......





Handbag & shoes from my lovely hubby, MrHazizul.... Thanks dear.....



The movie was SUPERB....


Tapi press confrence dan interview bikin wa panas doh.....

hehehehe!!!!! Nantikan sambungannya nanti ya.....


p/s: ngantuk, nak tido dulu

9 comments:

adriea said...

kak.. saye pon suke kasut frm nose... cantik la kasut tu... wink~ wink~

:: HUSNA :: said...

cntiknye kasut merah itewww...
nk jgk... nk jgk...

Deqna said...

wah syoknya.. semenjak dua menjak ni ur husband asyik kasi prezent jer... jeles2..hihi

mummysya said...

adriea - akak jarang beli from NOSE nie, tapi masa pi Pavillion hari tu sangatlah berkenan.

Husna- akak tahu awak suka.

Deqna - herm..... sekali sekala jer... kalo tiap-tiap bulan, CCRIS ler jawabnya...

kakpiah said...

kasot merah tu cantik dowh!!!

kin, aku kompius la..
aku tak joined pon korang..
tp cemana gambar aku ngan mawi bleh ader lak aaaaa??

mummysya said...

Kak Piah - mmg chantek dowh....

haktui!!!!! Gila perasaan pompuan nie....

cik wanie said...

akak,
kenapa kasut merah tue mcm kasut wanie???
hurm sesuatu kannn..

nanti nak cari jugak lah kaut kat nose,
hik hik hik

mummysya said...

Wanie - ermmmm... macam pernah dgrlah ayat tu....

mummysyafie said...

kiter ada amik yang pattern macam kaler merah tu. tapi kiter pilih hitam. sangat sesuwei ngan jeans kan.