CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, April 24, 2009

Selamat Pengantin Baru

Alhamdulillah...



Segalanya berjalan dengan lancar dengan izin ALLAH SWT...
Tepat kul 10.30pagi tadi, mereka berdua sah bergelar suami isteri..... Alhamdulillah.....

Kin doakan abang long dan Kak Long berbahagia dan kekal hingga ke akhirnya....Amin.
Kin mmg penat sangat, tapi sangatlah nak update untuk tatapan anda semua. Tapi hari nie mmg penat bangat, banyak hal kena buat alang-alang dah cuti nie kan.

Malam nie ada family dinner. Oh ye, mereka akan bersanding disebelah perempuan pada 2May 2009. Dan di belah kin pada Sabtu, 9May 2009.

Insyallah kin akan sampaikan undangan secara rasmi pada teman-teman kelak.

Isteri ini untuk ketenangan dunia dan akhirat bagi suami, dan tugas si isteri yang paling penting bagi adalah dengan memelihara maruah suami agar rumahtangga kita diberkati ALLAH SWT....

Itu apa yang dikatakan oleh Kadi selepas upacara nikah, antara nasihat yang benar-benar mengusik jiwa Kin tadi.... hehehehe!!!!!

Ok, bila tenaga dah kembali pulih, Kin update lagi ya...




Terima kasih buat kawan-kawan yang tak henti-henti call dan bloggers yang duk sms ucap tahniah buat abang long kin..


Semoga kita semua mendapat keberkatan hidup dari ALLAH SWT apabila senantiasa mendoakan kebahagiaan orang yang lain..Insyallah.....


p/s: apahal lagi lah nie....

10 comments:

Cik Wanie said...

tahniah buat abg long dan kak long,
semoga kekal ikatan suami & isteri hingga hujung nyawa....

sian kakak wanie yg sowang nie,
letey yer,
x per,
skali-skala kan,
nanti majlis 9hb wanie tlg pulak ok:)

muah muah muah

iena hamdi said...

kadang bila tengok org kawin.. rasa mcm nak ulang zaman dulu kan hehhehe

Zaza & Haza said...

alhamdulilah semua yg dirancang berjalan dgn lancar. Moga jodoh abglong dgn kaklong kin kekal hingga akhir hayat. . .amin. .

tulipurple said...

alhamdulillah..terbina satu lg masjid,moga dipenuhi rahmah dan barakah.
wahhh...ilang terus muka brutal abg long jd pengantin...dia pakai ke tali pinggang tengkorak tu..hehe.

nestumrasberi said...

selamat pengantin baru buat abglong/kaklong kin

semoga rumahtangga yg dibina ini mendapat berkat dan rahmat dariNya
dan semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat

Wahizah said...

selamat pengantin baru for abg long & kak long kin. akk doa kan jodoh berpanjangan hingga ke dlm syurga!

Kin jgn letih2 sgt nnt kena amik 'nyawa' lak. rihat2 lah sekejap yer..

*SiRibenMerah said...

tahniah untuk pengantin. semoga berkekalan hendaknya =)

*syafinaz*me,my self and i... said...

tahniah kpd pengantin dan jugak seluruh family.bertambah ahli keluarga..sure bertambah happeniing kan....

Deqna said...

Akhirnya.. selamat pengantin baru tu ur abang long. Semoga kekal selamanya.

mummysyafie said...

taniah tuk pengantin..semoga berkekalan ke akhir hayat