CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, April 8, 2009

Flaming Vs Seoul


Malam semalam MrHazizul ajak makan steamboat.


Cadang nak pi Seoul Bulgogi kat Bangsar, tapi MrHazizul ajak cuba kat Sunway Piramid area. Flaming Steamboat namanya. Cuba jer lah, mana tahu sedap kan....





Makanan kat sini tak semeriah macam kat Seoul.

Maybe sebab murah kot. Oh ye, harga untuk adult RM19.90++ dan untuk kanak-kanak atas 4 tahun, RM8.90++




Chocolate Fountain...





Dalam perjalanan sikecik nie dah tido. MrHazizul gigih jugak duk pujuk anaknya makan sekali, tapi tak berkesan.

Aries'sya tetap tido jugak.....




Alamak!!!! Saya sudah nampak dia..jeng..Jeng..Jeng....




SiGEDIK dan Mama terchenta...




Miss Elaine yang skema, muka kami sama tembam..... Hehehe, tapi ko lebih sikit kan ngah....






Kami dah habis makan, Aries'sya pun bangun....

Makanlah jugak sikit, lepas tu terus zzZZZZZ balik.....






Chocolate nie sedap.... We olls duk bedal benda nie jer....


Overall, Kin prefer pi makan @ Seoul Bulgogi kat bangsar lagi. Kat sini makanan tak berapa banyak dan ikannya amat sedikit.

Ermmm.... Tapi, Orang dah belanja, we olls sebat jer lah kan.... hehehehe!!!

Thank you MrHazizul.... Murah rezeki you.... Amin.


11 comments:

PinkJamboo said...

sedapnya lisa tgk choc fountain tu...nyumnyum...now i'm hungry. hehehe. kak, cantek la ur tudung. i like.

Cik Pah said...

kin.. chantek tudung awak.. cam siti nurhaliza skali pandang.. dua kali pandang ???emm.. beli kat ner..

syafinaz said...

bestnye steambot.sya slalu mkn kt johnny's kt usj summit.aritu ade planning nk gi flamming.tp x jd.wahh kin,gi mkn stimbot ala2 dato ct gituuu!kelasssss

iena hamdi said...

cantik tudung ekin tu.. ala ala nak jadi datuk ni..

heheh

share le beli kat ner

mummysya said...

Lisa - sedap mmg sedap dear.... Tudung jer lah yang chantek...:(

hehehehe!!!! Sentap nie.

Che Pah - dua kali pandang macam siapa che pah oiiii....

Geram nie.... hehehehehe!!!

Syafinaz - Kin pun teringin nak pegi Johnnys, tapi Kak Piah tak pernah bawak...

Kak Piah plak!!!

Kak Iena - menantu datuk jer...
Alamak!!!!!

tipahvogue said...

kin, lawo tudung, beli kat ner weih?? ariani kah???

sok sogo sale, jom ajak piah berjemaah!!!

mummysya said...

Tipah - belum mampu nak menjejakkan kaki ke Ariani tipah...

Tu tukang jahit personal punya..hahahaha!!!

Kalo nak tahu sila st ok.

rillys said...

ala2 ct u...hehe...tp jgn pakai yg ala2 shower cap tu tau

zai@umiaiman said...

sedapnyer.. teringin la plak nk mkn steamboat lagi..

kin cantik ler tudung yg u pakai tu...berkenan plak tengok...

mummysya said...

rillys - ala-ala jer... Shower cap tu sgt ngeri okay...hehehehe!!!

Umiaiman - sila-sila.

Chanter eks, nanti kin minta permission tukang jahit tu utk advertise dlm blog ya.

Zaza & Haza said...

salam kin..
nak pinjam ariesya seminggu buleh? geram tul tgk dak kecik tuh... :)