CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, April 8, 2009

Berkerut Ker Berkedut


Hahahaha... Berkedut ker berkerut. Dua-dua pun sama kan......

Lunch semalam, Kin kuar pi Sogo dengan Kak Piah beluncas.

Kak Piah nak belanja Secret Receipe katanya dengan nada marah dalam telephone. Nak belanja pun tapi macam nak cariks gaduh.....





Lepas makan kitaorg berhenti kat booth nie. Kin pernah tengok product nie dalam Nona.


Masa tu ramai jugak artis yg duk tenyeh muka dema dengan benda nie. Tri - Aktiline namanya. Korang pernah tengok tak.

Kolagen yang boleh reduce wrinkle kata promoter nie lah. Namanya Sheida, kalo korang nak jumpa dia, sila cariks kat Ground Floor, Sogo. Peramah dan friendly gitu.

Heboh mulut dia kata kami berdua ada eye bags. Dah nama pun kaum ibu, takkan kami nak tido sebelum anak kami tido kot, maunya dema merewang sampai ke Kl nanti....




Nielah Sheida, ramah dan mesra orangnya.

Umur baru 21 tahun, muda lagi.




Oh ye, we olls fill up form, ada contest makan bersama Sheila Rusly... Mana tahu rezeki kan.




Kata blogger. hehehehehe!!!




Akhirnya Kak Piah pun terjebak sama dalam ini drama, dengan slogan dan tema "Boleh tahan 4 bulan Kak"......


Hahahahaha!!!!!




Nielah setnya, yg kecil tu serum. Fungsinya kalo nak rawat kulit agar ton warna sekata.

Katanya lah, tapi kenalah pakai selalu, jangan dah beli tapi ko simpan. Jawabnya sampai bila-bila lah ton kulitmu berkaler-kaler....





Nie free gift. katanya khas utk kami jer. Kak Piah pujuk nak 2, tapi dia takmoh bagi....


Hehehehe!!!!! Oh ye, harga RM180, tahan untuk 4 bulan......

Cubalah ya....


9 comments:

Tijah said...

oke. lagi 4 bln aku nak tengok korang...

*SiRibenMerah said...

hehehe.. A'ahh.. akak ;etak pic sebelum.. nnt lepas 4 bulan letak pic selepas.. kalo menjadi.. I p beli lepas 4 bulan =P~

☆ lieya latif ☆ said...

haaaaa kin, nanti update penggunaannye lepas 4 bulan tau...kalo okey, lieya pun akan ikut korang gune produk nie he he he

antalya said...

after 4bln kami nk tgk keberkesanannya..untung2 leh jadi duta produk hehehe

mummysya said...

Salam...

Jah - bukan aku yg quote 4bulan tu tau, promoter tu yg cakap. kitaorg repeat jer...

SiRibenMerah - bukan akak yg cakap dik, dia yg cakap. dan bergantung kepada kerajinan kami memakainya...Hehehehe!!!!

Lieya & Antalya - sila rujuk komen diatas...

hehehehehe!!!!

atty's said...

kin nanti update ye..

kakpiah said...

wei pompuan.. biler masa lak aku banjer sikret resepi tu??

itu bkn blanjer.. itu utang makan di bayar ngan makan gakkkk!!!

ciss..

pg nih aku gagal menganjalkan pipi aku..
sok pagi aku cuba lagikk!!!

~mama danish~ said...

mummysya, keje CIMB??

mummysya said...

mama danish - bukan lah yang....