CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, April 2, 2009

Nur'iel Hannie Aries'sya


Masa kin tengah duk selongkar external drive Mrhazizul, jumpa semua gambor kecik Aries'sya.


Dan baru kin perasan yang kin takde gambar waktu kin pregnant dulu... Huhuhuhu!!!!


kalo tak silap Kin nie pics yang Kin duk jaja dalam blog coz nie jer yang ada masa kat hospital.

Miskin gambar rupanya.... Rasanya pics nie pun Zairul Syikin yang snap.



Pic nie plak masa Aries'sya umur 5 bulan.... Mummy dan baby sangat lah montel kan....





Pic nie plak masa umur setahun.... Aunty su panggil dia Bookiddy...



Yang nie masa umur hampir 2tahun.... Aries'sya dah start susut berat badanya tapi Mummy nya semakin di pam-pam.....

Masa nie kat Aquaria KLCC.






Masa nie tahun lepas, otw to Langkawi.



Yang nie plak terkini, last week.

Sebenarnya, tak lama lagi besday Aries'sya yang ke-3 tahun.... dah besar kan.


Rasa macam kejap sangat, esp bila tengok perubahan Aries'sya dari sehari ke sehari.... Mulut duk pot pet macam 7 Eleven, time tido jer senyap.

Dah pandai nyanyi macam-macam lagu..... hehehehehe!!!!

Tapi sampailah kehari nie, masih belum ada adik. Tiap kali Kin cakap, "Mummy ada baby dalam perut".

Then dia terus akan jawab "kakak masuk dalam perut mummy now eks!!".... hehehehe!!!


p/s: Anugerah ALLAH SWT yang tak ternilai...

10 comments:

miss jiejie said...

along ..cepat proses baeekk nye !!
tak saba uhh !
ariessya cute cam AUNTIE su dye an??
toe gamba bookiddy kasi crop la blah kanan ..
wakakakakakak

Mommy Lily said...

aries sya kecik2 dah lebat rambutnye ye

terus membesar menjadi sangat comel

my little family said...

mesti keletah mcm Anis nih..hehe..cute!

rillys said...

pengalaman yang tak dapat dijual beli ;)

mamaadam said...

emm anugerah Allah tak ternilai, nampaknya Ariesya dgn Adam sebaya la blh wat menantu ni ekeke melawak jer

KV said...

wah, dah nak 3 thn ek aries'sya. Cepat sungguh rasanya. Dan makin comel.;)

achee_b165 said...

wah2.. comeinya aries'sya!! montel!!

dh 3 thn bole dh tu nk tmbah adik, buat teman akak main..hehe!!

~p-na mama oja~

Cik Pah said...

cepat kan rase mase berlalu..tup tup nnt dia ckp ngan awak .. mummy next week ade orang nak dtg umah risik kakak..huhuhu..

atty's said...

Aries'sya cantek mcm mama dia.

mummysya said...

Salam

Miss Jiejie - Ko ingat proses anak macam proses mykad ker...

Chantek macam ko???? Biar betik...

Mommy Lily - makin lama makin cepat membesar.

Rambut yang tak pernah dipotong. hehehe!!!

My Little family - rasanya semua bebudak sama kan perangai mereka....

Rillys - Ya Betul.... So kita kena hargai nya kan dear!!!

Mamaadam - sila booking cepat!!

KV- comel + nakal....

achee - doakan agar cepat ya yang...

Cik Pah - kena bersedia untuk itu semua....

Atty - ermmm.... malu plak!!! hehehehehe!!!