CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, April 14, 2009

Sofea Natasya


Sofea Natasya.... Lisa betul ek nama Tasya gini.....

Last Sunday, Kin dapat sms from Madiha yang Tasya masuk wad. Kena cirit birit. Kesian baby tasya, kecik-kecik dah sakit. Teringat masa Aries'sya kecil dulu, selalu kena deman, paling kurang pun dua bulan sekali masuk wad.

Sekarang bila dah rajin makan nasi, antibodi badannya dah semakin okay. Kalo demam, atleast 2 hari jer, then Insyallah cepat kebahnya......




Pinky Pooh untuk Lovely Tasya.... Oh ye, masa nie jam pukul 6.30pm, agak lewat coz we olls baru habis makan dari Pavillion.

Pagi tu ada urusan keluarga di Semenyih.... Sorry Madiha, tak dapat join u tat morning...



Wad Pediatrik 4A





kesian Tasya, according to Lisa dah hampir lapan kali Tasya cirit. Tasya pun muka dah boring duduk hospital.... hehehehe...

Aunty faham dear... Aunty pun tumpang boring tengok awak terbaring jer, rindu tengok Tasya yang gelak ceria...




Semoga tasya cepat sembuh ya sayang...

Aunty dan family doakan yang terbaik untuk Tasya.

Lisa, semoga tabah menjadi ibu kerana setiap yang datang pasti ada hikmahnya.....


p/s: rindukannya

4 comments:

zai@umiaiman said...

cian nya baby tu.. mudah-an cepat sembuh yer..

to mummynyer sabar byk2 yer..

cik wanie said...

wanie doakan agar dia cepat sembuh...

psssstttttt,
nanti birthday wanie,
wanie nak teddy mcm tue blh x?
wakakakakakakaka

mummysya said...

Umiaiman - yelah, sian kan tgk baby sakit...

Wanie - patung wonder pets nak tak?

PinkJamboo said...

mummysya: Kak, eventho we just knew eachother,i want u to know that your friendship means a lot to me n my family. tq so much for coming to visit tasya. again, i really appreciate having u as a fwen. take care kak
hugs: Mummy Tasya.


zai@umiaiman: Thank you so much for the wishes.

cikwanie: Thanks for the wishes too.