CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, April 1, 2009

Mc & Wanie


Kan Kin
mc isnin lepas, sepatutnya hari tu jugaklah Wanie akan berjumpa Kin di office dan balik sesama ke rumah mama coz Wanie nie mengidam nak makan Kek Marble mama.

So around 2pm, Kin call
Wanie suruh dia datang terus rumah mama.

Actually, mmg Kin dah cakap awal-awal dengan
Wanie, mesti singgah rumah dulu before balik kedah. Hehehehe!!! Dia sememangnya menurut perintah okay....



Sampai jer Wanie, Kin terus ke dapur tolong mama buat Kek nie. Sambil tu si Wanie nie duk pot pet dengan Mama.

Biasalah, masalah pompuan.....:)



Macam biasalah, sikecik nie mmg dah sah menjawat penolong peribadi nanny di dapur...





Lepas siap Kek Marble, we olls semua bersiap nak pi makan. haruslah jamu orang jauhkan, takkan air kosong jer, kurang-kurang pun "Teh tarik satu"....hehehehe!!!

Sementara menunggu we olls siap,
Wanie melayan sikenit nie berblog....

Oh ya, Kali nie
Wanie turun KL tanpa mama kesayangannya.



p/s:kerana mulut, badan binasa

16 comments:

cik wanie said...

wanie dah berikan nama kek itu,
nama kek itu ialah "kek kasih sayang MUMMYSYA"...

kasih sayang yg kak sya sekeluarga berikan pada wanie,
amat2 wanie hargai,
kalian layan wanie dgn baik sgt2,
dan wanie x akn pernah lupa sampai bila2....
hurm..

dan ariesya kini dah blh terima wanie,
dan x der lagi perasaan malu2 lagi ok:)


luv n miss u alwaz akk:)

Wahizah said...

hi mummysya. salam perkenalan. haizzz...akk mengidam kek marble tu ler..hehehe..dah ckp dah dgn wanie nak suruh post ke spore..dia ckp dia post kan pic je..chittt..hehehe

tapi kan memang lah dari pic kek marble tu je dah mengeliurkan..mesti sedap kan.

mummysya said...

Wanie - tukar nama. Okay lah tu. Akak pun camtu, beshKan kalo ramai yang sayang kita... mana-mana pergi pun orang suka....

U take care dear.... Kami sayang awak jugak.

Wahizah - Salam Perkenalan.

Alah kak, takyah suruh wanie, kalo nak Kin pun boleh post gie sana..

Barulah besh...hehehehe!!!

mamarempit said...

salam kin...kin...cube minum alpha lipid...ia memang susu..tp tk rase cam susu...cube dulu...baru tau...mama dh nk abes 1 tin...alhamdulillah...sejak minum alpa lipid...smpi ari ni....mama sihat...mcm dulu2...

idayu @ ayu said...

rajinnya anak dara tue..hantar la kat aunty skit keknya sya

Cik Pah said...

arieysa tuh tgh mengajar wanie cara nak berblog ker? huhuh... chomey

mummysya said...

Idayu - nanti kalo aries'sya dah pandai bawak basikal, Aries'sya hantar ya...

hehehehehe!!!

Cik Pah - yer betulllll

atty's said...

mana gambo kek nak tgk..

mummysya said...

atty's - sila jengah blog cik wanie ya.

Wahizah said...

wokey!!! lg best mcm tu..woohoooo..lalalalalala...wanie syg oiii..jgn jeles..mummysya nak post pada akk..bluek..!!

aNIe said...

Kin ni kan...kalau buat entry...laju aje...kadang entry yang lepas akak tak sempat baca dah bertimbun2 entry baru...rajin betul...hehehehe

KV said...

mana gambar kek?? Hihi

mummysya said...

Wahizah - Wanie...sila jeles okay...

hehehehe...

Anie - alamak kin laju ker, emalam takde buat apa, tu sbb banyak yg nak ditulisnya...

KV - sila jengah blog wanie ya...

Kak Senduk said...

comelnya anak dia...sedap tu kek marble..harus dah besar pandai masak tu

cik wanie said...

wakakakakakaka,
x der maknanya nak jeles ok,
sbb cik wanie dah dpt keluarga mummysya,
lalalalalala,
dan wanie jugak dah abiskan semua kek marble mummy,
lalalalalalalalala..

apa yg penting,
KERJASAMA...
hurm

mummysya said...

Kak Senduk - comel ker... hehehehe!! Takot plak pandai sepah esok....

Wanie - Wonder Pets!!!!