CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, April 7, 2009

Bowling Lagi....


Korang ingat tak entry
nie.

Last Friday, MrHazizul ada tournament kat BTS dengan budak officenya....

MrHazizul main 3games. 1st game 148, 2nd game 158 & 3rd Game 171 pinfalls..... Total 477 pinfalls ajok!!!!!.....





Tak dapat jadi juara, cuma 1st Runner Up bagi kategori individu..... Oklah tu, dapat medal dan cash......

Tahniah dear.... Cash tu boleh bagi mummy ker????


p/s: alangkah baiknya

5 comments:

KV said...

huyoo dpt cash tu!!

PinkJamboo said...

wahh..congrats congrats...

Ma_sUyinFiqah said...

wah...cash, aku setuju ko dapat itu cash. Mahal tak bracelet kat pink jamboo tu, cam berkenan jer.

tipahvogue said...

bila nak ajak wat tonemen dgn piah skalik nih weih??

Mr Hazizul said...

Tu lah hasilnya setelah 2 tahun x bergelumang dgn tournament bowling ni...

To Tipah & Piah - tu baru 2 kali training je tau... persiapkan diri anda....