CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, April 23, 2009

Coming Soon


Entry nie sedih campur gembira sikit... Kin pun nak selit celah bedah jugak...


hehehehehe!!!



Insyallah, jika semuanya di-izinkan ALLAH SWT, Abang Long Kin aka Yusran akan menamatkan zaman bujangnya... Sob..sob.... I'm happy for you, Abang Long....

Upacara Pernikahan akan diadakan di Masjid Hidayah, esok Jumaat tepat kul 10am.

Harap semuanya akan berjalan dengan lancar dan selamat...

Pics nie masa Abang Long Kin gigih nak ketuai kumpulan silat masa Majlis Persandingan Kin dan MrHazizul...

Walaupun masa nie baru lepas operate lutut, tetap bersemangat nak sempurnakan janjinya pada Kin...Sya tahu abang long sayang kami semua, kami pun tau!!!!



Tengah duk google CD kahwin, terjumpa pic nie.. Masa nie MrHazizul tengah gelabah coz family nya sesat entah kemana ntah.


Walhal duduk dekat hotel yang sekangkang kera dari rumah Kin, boleh terlajak ke Kampung Pandan. hehehehe!!!

Dugaan kan...




Masa nie kalo tak salah Kin MrHazizul duk explain macamana family dia boleh sesat..


Nampak tak muka HAPPY Kin dan MrHazizul dapat kahwin...

hehehehehe!!! Gediks you, maklumlah masa mula-mula jumpa zaman mat rempit MrHazizul, Kin baru umur 15 tahun, kahwin plak umur 27 tahun, maknanya 13 tahun kenal baru kami kahwin...

Macam-macam jadik sepanjang 13tahun tu, cinta dengan orang lain, kahwin dengan orang lain... Jodoh namanya kan..

Nampak tak ada sorang budak pompuan belakang Kin tu, tahu tak siapa
dia....

hehehehehe!!! Beza memang berbeza...


p/s: dah ada....

7 comments:

:: HUSNA :: said...
This comment has been removed by the author.
:: HUSNA :: said...

kin dgn hasben maintain jer smpai skrg..

miss jiejie said...

hahaha..dulu tak howwtt !!
sekarang da howt !
auwwwwwww.
huhuhuhuhu

crop la gamba toe !!
malu uuuhhh

Cik Pah said...

tu ms jijie ker.. mmg berbeza

rillys said...

cantiknya u!

zai@umiaiman said...

lawa kin masa kawin... (skrg pun lawoo gak)
sy suker fesyen kawin yg simple2 cm gini.. ader bunga lagi sekuntum...

mummysyafie said...

kurus nye mf hazizul dulu kan..kin pun comel je

kiter pun kawan since skolah gak..tapi mmg byk dugaan kalau bercinta lelamakan. bf bertukar ganti..tapi ngan dier gak kiter kawen..huhuhu....