CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, April 9, 2009

Hi-Tea


Petang semalam lepas keje, department Kin ada buat makan-makan, sempena Persaraan salah seorang staff dari jabatan kami yang telah berkhidmat selama 34 tahun dibank.


Lama giler tu...... Dan lagi dua orang staff kembali ke jabatan masing-masing setelah dipinjamkan ke Corporate selama 2 tahun.....



Saper nampak Mama Syira.....



Deretan makanan yang bakal menjadi santapan mereka.

Majlis start agak lewat, yang sepatutnya bermula kul 5pm tertangguh ke pukul 5.45pm....

Biasalah memasing bz kan...






Rasanya nie first time kin nampak orang jamu Prunes masa Hi-Tea.... Hehehehe!!!! Tak salah kan, tak kena tangkap kan..... nie ayat Kakak angkat Wonder Pets.




Oh ye, masa makan Kin tak join coz ada hal penting kat rumah.


Nak selamatkan anak dinosour dalam kesusahan.....hehehehe!!!


p/s: nasib baik....

2 comments:

mummysyafie said...

banyak nye makanan...yang mana satu nak terkam dulu ni?

nestumrasberi said...

ha a 1st time tengok prunes hi-tea..bukan ape nantikan dah sapedek banyak2 lepas tu makan prunes sure senang isi perut proses nak 'membuang'.