CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Thursday, April 2, 2009

Laptop Kakak


Aries'sya oh Aries'sya.......


Aries'sya sekarang nie asyik main online games jer. Games Barbies lah apa lagi.....



Ekceli, laptop nie Kin hadiahkan buat Miss Jiejie masa dia ambil sambung study dulu.

So bila maksu dah habis belajar, Aries'sya plak sambung belajar..... Laptop nie semua orang dah tak boleh usik, boleh dikatakan dia boleh duk mengadap laptop nie dari kul 11malam till 4pagi...

Percayalah, nie bukan auta beb!!!!!


Lama giler weiiii....





Kalo u olls nak tahu, Aries'sya nie copy paste perangai MrHazizul lagik..... Boleh duduk depan pc berjam-jam lamanya....

Dulu lepas kahwin dengan MrHazizul beberapa bulan, MrHazizul sudah menunjukkan belangnya. Mengadap pc dari kul 10malam till 5pagi non stop...

Cubalah korang bayangankan, 7 jam depan pc.... Maunya kematu montot, tapi dia rilek jer...

Kagum sangat kagummmm....




Mummy PEACE!!!!

Apa boleh buat... Dah nasib badannnn....



p/s: MrHazizul, ada apa-apa nak komen!!!!!

15 comments:

cendawanintim said...

asben saya pon sama!

mummysya said...

Cen - samalah nasib kita nie...Hehehehe!!!

Wahizah said...

cute tul si Aries'sya ni kan..teringat anak akk time kck2 dulu..now dah anak dara dah makin byk dugaan..poning kepala akk..hehehe

cik wanie said...

wakakakakakaka,
mmg si ariesya nie pandai bab2 komputer ok,
kalau x,
x kan blh ajar miss jijie mcm mana nak tukar ikon kat laptop ari tue...

sampai aunty wnaie nak main laptop mummy dia pun,
dia masih blh dok sebelah wanie,
dia pulak yg ajar aunty wnaie kannnnn

wakakakakakakaka

syafinaz said...

hah,samelah pe'el anak2 kite ni.pantang org bkk laptop.xde can la kite nk buat keje.mesti nk soh bkk upin ipin..hadoiii nilah kanak2 IT

mummysya said...

Wahizah - yelah kak. Budak-budak zaman sekarang menakotkan...

Wanie - hahahahha!!! kelakar kan.

Syafinaz - samalah kita...

yong ibu chem said...

yup! mmg sahih!

chem pun yang 3 thn tu leh duk depan pc/laptop berjam2! rebut dgn ibu n babahnya ni!!!!!!!

yong ibu chem said...

yup! mmg sahih!

chem pun yang 3 thn tu leh duk depan pc/laptop berjam2! rebut dgn ibu n babahnya ni!!!!!!!

mummysya said...

Yong - kita serupa yong. nasib baik tak ada 2 laptop....

atty's said...

terornya Aries'sya, ni bakal jd blogger tegar nie

ai said...

cerdiknya budak ni!!

mummysya said...

atty - blogger tegar!!! tak sanggup lah.... hehehehe!!!

Ai - semua budak pun sama.

Mummy Dasy said...

sakan dia melayan lappy..mana tumpahnye kuah klu x ke nasi hehehe...siap PEACE lagi nak marah pun x jadi

mummysya said...

mummy dasy - hehehehe!!! tau takpe.

miss jiejie said...

haha..
laptop kuuuu