CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, April 17, 2009

Points


Sebenarnya tujuan Kin nak ke Seng Heng, cuma nak beli rice cooker kecik untuk masak beras rebus untuk mama...

Maklumlah, bila usia mak kita semakin meningkat, penyakit mudah datang. So kenalah jaga kan. Lagipun orang kata beras rebus tu sesuai untuk sesiapa yang berdiet, cuma rasanya amat kureng sikit dari beras biasa....


hehehehe!!!




Sampai sana, terpandang satu corner untuk members. Kalo beli tolak points dapat harga promotions.


Kin tak tahu yang Kin ada points kat situ coz beli barang dah lama dulu. then suruhlah budak kat sini check kot-kot still ada available points. Check punya check, rupanya ada 1,200 points...

Walawei!!!! Mak suker, makanya modus operandi kat Sen Heng pun bermula, dari satu barang menjadik 4 barang dengan harga yang amat murah...

Huwaaaaa!!!! Beshnya.....




Budak cino nie baik, lembut budi bahasa, sangat menyakinkan lagi operasi shopping Kin disini..


Tak sia-sia shopping kat Sen Heng nie, barang murah dan kalo korang nak lanjutkan tempoh waranty, cuma perlu tambah RM3 bagi tambahan lagi satu tahun...
Selain itu, korang boleh buat bayaran ansuran, mudah kan.....

Apa tunggu lagi, moh lagi kita ke Sen heng... hehehehehe!!!

Wah!!! Ada macam iklan tak.

p/s: masak jangan tak masak

3 comments:

atty's said...

heheh nanti kin leh jdk duta sen heng..

kty ari2 lalu depan tuh..

cik wanie said...

wah wah wah,
rice cooker barulah nie yer ,
hurm,
nanti nak rasa nasi ngn rice cooker baru blh?
lalalalalalalala

Mummy Dasy said...

selalu gak beli barg elektrik kat Sen Heng ni mmg berpatutan hargenye..cewah...