CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, July 6, 2009

Aries'sya...


Aries'sya... Aries'sya.. Aries'sya.....

Aries'sya sekarang nie makin bertambah bijak...

Kalo bercakap, memang sebijik orang dewasa... Sangat hebat!!! Mama kata, Aries'sya ikut mulut Kin, pot pet pot pet... hehehehe!! Serupa 7 Eleven gitu!!!



Ermmm...... Bab posing tak ikut mummy dia. Kin tak pandai posing, sangat keras okay....


Aries'sya juga pandai pow orang... tapi orang yang dia kenal sajer lah kan....


Aries'sya juga sangat manja dan mengada.... Nie ikut Kin kot!!! Hehehehe!!! Takpe kan gini....

Ermmm... Kin cuma ada Aries'sya sorang. peneman suka duka.... Aries'sya sangat pandai pujuk Kin kalo Kin nangis atau marah...

Kalo Kin marah, then Kin juga akan cepat-cepat tegur dia balik. Aries'sya mesti cakap "Mummy Marah sekejap jer kan".... Hehehehe!!!

Sedey okay kalo dengor anak cakap macam tu.....

Semalam, Kin teman Aries'sya tengok cartoon, sambil tu Kin cium dia then dia terus cakap...

Aries'sya : Mummy sayang kakak tak??

Mummy : Sayang! Kenapa kakak tanya Mummy sayang kakak ke tak?

Aries'sya: Sebab kakak sayang Mummy banyak sangat, kakak kesian tengok mummy...

Muahahahaha!!! Apasal Kakak kesiankan mummy plak!!!!

Sampai sekarang Kin masih terfikir kenapa Aries'sya kesian kan Kin... Nak tanya malu arrrr!!


p/s: tanggungjawab dan amanah ALLAH SWT

10 comments:

ratna said...

kin.. maybe ariesya tu kesian kan mama dia sbb mama dia susah payah jaga dia. ohhh touchingnyer..

iena hamdi said...

dr pandangan mata anak kin.. sya kan dah besar.. dia tahu something.. dia perhati apa yg berlaku keliling die..

atty's said...

pandainya aries'sya

The Biggest Loser Team said...

naluri ibu dan anak mmg mcm 2 agaknya kin. . .ariesya tahu kin sygkn dia, dia dpt rasa semua kasih syg kin, sbb 2 dia kesian kot tgk mummy ssh2 keja, dpt byk duit bleh belikan apa saja utk ariesya. . .camne agaknya kalau ariesya ada adik eh . . .

alfa juliet said...

ariesya memang comel kin

Zuhaini said...

ariesya.. comel la dia.. :) geram tgk badan dia yg gebu tu.. hihi :)

*ayu* said...

comel la ariesya nih!!!! geram!

alina said...

Kin...napo ntry Ice Age pun ko delete nih? Ehhh budak ni sajer jer bagi aku tambah panasssss kan....

mummysya said...

Ratna
tu sbb nya Kin pun syahdu syahdan gak hari tu...

Owhhh!!! Sesungguhnya aries'sya amat memahami...

kak Iena
harap yg memandang jua faham kak.

Alfa
chomel dan pot pet...

Kak Ty
hehehehe...Kin selalu rasa nak geget dia..muahahaah

TBLT
harap dia akan senantiasa memahami hati ibunya

Zuhaini
mmg gebu... Sgt kuat makan...

Ayu
akak lg geram!!!

Alina
Ko nie kan!!! sajer jer tejah blog org pagi2 bikin panas kan...

Meh sini jap, bfast dgn den nie...
Asyik2 dgn Kak Guess jer, tak boring ker???
muahahahaha...

Tu auto publish lah....

EIJAM'S FAMILY said...

best yerk biler anak dah boleh berborak... lama rase yerk nak tggu umairah ku besar..