CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Saturday, July 18, 2009

Sticky Mode : Bowling Suka Suki Dihati


[STICKY MODE]

Perubahan....Perubahan....
Halooooooo

[setelah diteliti dan diambil kira kesopanan ayat, saya selaku suami kepada Mummysa memilih entry CikTipah untuk dicopy paste sebolat-bolatnya.....]

Wahai pembaca blog sekalian, ketahuilah akan kalian semua bahawasanya blog bini kesayangan aku, blog Piah, blog TipahVogue dan blog Nogha ingin menganjurkan game bowling secara suka2 (bukan tonemen eh).

Sesungguhnya aktiviti sebegini hanyalah bertujuan ingin merapat dan mengeratkan silaturrahim di antara pembaca dan penulis blog (sesama kita la pon). Agenda dan tarikhnya adalah seperti berikut: -


Tarikh : 25 Julai 2009 (Sabtu)
Tempat : Ampang Superbowl, Berjaya Times Square
Jam : 8.00pm

Tarikh, venue & masa tukar ke

Tarikh : 26 Julai 2009 (Ahad)

Tempat : Alamanda

Jam : 1.00pm

Pembayaran adalah sendirian berhad. Sapa yang nak datang saja usha2 pon boleh, nak join main game pon boleh.

Jika koang berminat, ape kata koang email Tipah @ tipahvogue@gmail.com dan sertakan skali no. henpon koang (supaya senang tipah carik korang sampai ke lobang cacing kalo koang tak jadik datang). Ngeee....

Eh, nak tinggalkan email koang kat komen cik Tipah pon boleh, senang Cik Tipah beremail-emailan dengan kalian sumer, yek?!?!


Sekian.
MrHazizul

10 comments:

Hezesuze said...

wah besh tu....awat malam uols! hik3...

alina said...

Kin..ekau buek kek tompek jin botondang nih susah skit den nk join.Malam lak tu.Kalu area One U ke Mid V ke leh tahan lagi ...tapo silokan lah dulu.Nanti kok nak buek laie buek kek area kitorg lak ek.Sure ktorg leh join.Kalu buleh depan opis kitaorg nih...kat Kayu Nasi Kandar ni ke...ekekkeee

...Dah lamo gak tak ngayun bola nih!

*Miss Geli^ said...

encik hazizul,
sy nak jowin yer??masukkan nama saya..
brape ingit nak bayo?
masuk akaun sape?
kang sape nak tunggu kat parking kereta?
encik hazizul ngan kin pakai baju kaler ape?maklumla tak penah kenal ngan kamu kamu..
kalu saya sesat dalam kl, sape saya nak hubungi??

sekian..

rizz said...

cm best tp rizz blk kg lak hehe

atty's said...

tkdpt nak join..gi pahang masa tu..huhuhuuhh..

Jade said...

ala.. nk join tp jauh benar ke KL.. huhuhu

tipahvogue said...

kin, dah tukau date/time dan tempat arh utk bowling kita...gi rujuk kat my blog ya! tq!

Kaseh said...

sgt rindu sama kin..anyway cuba utk join bowling tu..insyallah ...sib baik da tukar venue...alamanda dkt sket..

iena hamdi said...

jauhhhnnyyerrrr

atty's said...

dah tuko pun still tak dpt nak join..huhuuhuh