CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, July 31, 2009

Rezeki Aries'sya



Rezeki Aries'sya.....


Of cos lah PINK kan.... Selimut tu siap tertera nama penuh Aries'sya lagi. Chantek kan...


Of cos lah PINK kan.... Selimut tu siap tertera nama penuh Aries'sya lagi. Chantek kan...

So, Kalo korang teringin nak hadiahkan pada new baby born pon okay gak. Boleh letak nama baby tu sekali.....


Amboiiii!!! Mana belajar ambil gambor gayak gini.... Muahahahaha!!!

Kin kata nak ukur tinggi dia, Aries'sya siap cakap "Kakak baring pon Mummy boleh ukur kakak kan"...

Muahahahaha!!! Oklah kak!!!

So kalo sesiapa yang berminat nak dapatkan set nie, boleh email kin ya....


p/s: rezeki kami

5 comments:

:: HUSNA :: said...

cantikkkk....

Kaseh said...

hahaha ariesya pandai posing woo.. macam2 gaya..

mummysya said...

Husna
mmg chantek dear...

Kaseh
lagi hebat dr mummy dia kan!!!

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah kin..pink..sy suka sgt warna pink..kemain posing lagi ariesya. Ikut mummy dia kot

J@J@ / Bini The Rock said...

cantik nyerrrr....

1 set tu brapa RM Kin?