CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Monday, July 27, 2009

Selamat Pengantin Baru


Alamak, apa ntah nama pengantin perempuan nie, dek terlalu chantek sampai lupa nama.... Hehehehe!!!

Majlis perkahwinan officemates
MrHazizul..... Kawan MrHazizul yang lelaki tu, namanya Faris kot..

Kin suka tengok pengantin nie, senyuman diaorang manis bangat. Sama chantek dan tampan kan...


Usah ditanya mengapa pics nie dari tepi, masa nie tengah meroyan dengan cameraman....

Bencik ai tau.... Sampai hati u!!! Amboi Miss Jiejie, suker ko ek!!!



Oh ye, Faris nie juga seorang penari part time, sekarang nie dah jadi tenaga pengajar kot.

Masa nie emcee dah suruh kawan-kawannya panggil pengantin menari Zapin bersama.... hehehe!!! sangat cute okay!!! Suker-suker....

Semoga kamu berdua kekal bahagia selamanya... dan dikurniakan cahaya mata yang sama cute dan chantek....

Zulhafek kata, masa dia kahwin esok dia nak timbang bola depan tetamu... Kalo berani buatlah beb!!!


p/s: musim menamatkan zaman bujang

14 comments:

rizz said...

shntekk pngntin! =p

J@J@ / Bini The Rock said...

lawo nyer pantin!!!....

Amboi, turun pdg pantin lelaki tu yerk..berzapin plk tu..ten2 seronok!

pantin pempuannye x ber'zapin' sekali ke Kin?

aRe_uDear said...

berzapin nmpk pengantin nih hahaa.. tantik3x..

@LiYaNNuaR said...

mmg comel...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

memang sepadan la kin cam epal dibelah dua huhuhu

Hezesuze said...

eeee tanteknye pengantin pompuan....manis jek..suke3..

lily lotus said...

sporting abis pengantin!

Mr Hazizul said...

Sebenarnya pengantin pompan pun penari jgk tp disebabkan kainnya ketat tu sb x menari...

Faizah_Haris said...

wahhh....siap menari sekali tu....hehehe...

Umi Ain said...

memang cantep abih perantin pompuan tuh... orang yang ngah meroyan ngan cameraman tu pun cantep gak... betul laa kata orang.. kalau dah cantep tu marah pun tetap cantep gak... errr... mr. cameraman, pujuk laa orang tu...

Cath J said...

Memang lawa pengantin ppuan nyer... I like lah the makeup... ^_^

wah wah wah.. pengantin berzapin yerrr... hebatttt... ^_^

ai said...

sama cantek, sama encem oo itu panten...

Mama Mya said...

salam

cantik pengantin.. kin pun comey gak majuk2 manja gitu hihihi

pssttt kin saya suka laa tudung kin tue.. promote sikit hihihi

Aleyn said...

Macam artis lah mempelai nih...

Salam Perkenalan