CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Saturday, July 18, 2009

Im Back!!!!


Salam...


Yeay..Yeay... Kin dah balik...yeay, yeay!!!! Hehehehe!!!

OPERATE!!!! No, No.... Takmoh, takootttt.... Sebab.... Sebab takott lah.....

hehehehe!!! Oh ye, operate tetap operate tapi tarikh ditunda sebab masalah teknikal..... Bukan sebab doctor, sebab tuan punya badan lah....

Anyway, Kin rindu bangat nak berblog sekarang tau, tapi masa sangat limited.....

Insyallah, Kin buat satu persatu untuk santapan kawan-kawan ya.... perasan popular japs

Ada orang rindu saya ker???

6 comments:

SyuQ said...

semoga lekas-lekas sembuh...

amin

nestumrasberi said...

adaaaaaaaaaaaaa

alina said...

rindu???? jap aku buat undi pakai kelopak bunga ros gitu buleh....rindutakrindutakrindutak.......heh!alah ekau buek2 tanyo kan ..mesti den windu lobih2 laie entry stokin part 2..bilo laie??

Cik Wanie said...

along,
semoga cepat sembuh tau,
esk adkmu akn bersama mu dan keluarga,
hik hik hik hik..

luv u along

Kaseh said...

waaaa welkam bek kin... miss u a lot larr... anyway makan ubat.. moga cepat sembuh.. buku TBL tu nati kaseh print balik n pos okay..

ai said...

Syukurrr..kau dah sihat kin..