CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Wednesday, July 29, 2009

Belated Besday


Sebenarnya Kin tak plan pon nak celebrate belated besday utk Aries'sya kat Alamanda. Kin sajer jer cakap dgn Tipah suruh kira berapa bilangan anak-anak bloggers yang datang....

Seminggu sebelum tu, Kin try my luck kot-kot ader yang nak ambil order cakes last minutes, alhamdulillah..... Tapi jauh lah, kat Putra Heights, USJ sana...


Aries'sya kan fanantik Barbie & PINK....

Cup cakes pon ada...


Suka dia....


kin tak buat apa pon, juz belikan the kids Happy Meal set dan prepare goodies bag for them...


Hadiah besday Aries'sya plus hadiah tukar sesama bloggers...


Kin bagi pihak suami dan Keluarga nak ucapkan terima kasih buat semua yang sudi tunggu dan celebrate besday kecil-kecilan Aries'sya....macam ucapan isteri menteri plak Hehehehe!!

Memang besh sangat dan Aries'sya pun happy.....

Terima kasih semua....


p/s: moga diberkati ALLAH SWT

14 comments:

Hezesuze said...

hepi belated besday to arisya....

mama tisya said...

happy belated busdfay arisya..cantik la kek barbie tu..leh bgtau tk kt mn tempah?kalo ada blog nanti inform kita ye...tq..ngan cuppies tu skali..tq

Cath J said...

Terima kasih juga kerana menjemput kami yerrr... Cake and cupcake teramat comel... ^_^

lily lotus said...

kekadang yg tak plan gini lagi happeningkan

UnGu VioLet said...

happy birthday dr mar... :)

Zuhaini said...

comel kek.. :)

EIJAM'S FAMILY said...

mummysya cantik kek tue... anyway auntie nak wish happy bestday tue arissya..sorry lambat wish...

Nurhayati said...

cantiknye bday cake Aries'sya.. secomel bday girl..
seronok tgk dapat byk pressie..bestnyerrr

happy belated dear Aries'sya.
semoga menjadi anak yang solehah didunia dan diakhirat ;)

Softtouch [Hanim] said...

hepy belated birthday ariesya. Moga jadi anak yg bijak pandai..
kek ariesya sgt cantik...

momguess said...

apy belated bday ariesya
knp aku tidak d jemput???
ahaksss
sentapppppppppp

rizz said...

aloloo shntek gile kek nya hahaha

J@J@ / Bini The Rock said...

lawo kek arisya.....

Hpy belated b'day ye Arisya

mummysya said...

Mummysya,

Terima kasih pada semua yang wish...

Sorrylah kin tak balas satu persatu, keadaan kesihatan tidak memuaskan...

Cake & cupcakes tu dari sini http://lea-oven.blogspot.com/

ai said...

sayangnya nk potong itu kek!! santekkkkkkkkkkkkkkkk :P