CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Friday, July 31, 2009

Chakri Xpress Alamanda


Nie kira entry tertangguh jugak.. Memula ingat taknak buat, bila tengok pics gila banyak, tetiba meroyan nak buat jugak....


We olls pi late lunch @ Chakri masa Blogger's bowling kat Alamanda hari tu..... Mulanya we olls lepak dan borak jer kat Pusat bowling tu, MrHazizul duk cakap lapar jer, Kin ajak terus makan kat Alamanda...

Kebetulan Lisa, Mohsein dan Ann pun ada, ramai sikitlah kan....




Pics nie Mohsein yang ambil.... Lisa, bila lagi nak bagi Mohsein jadi Geng Nikon nie???


PS, Zul.... Mohsein tengah happy Lisa bagi green light.... Apa lagi racun jer lah...

Muahahahaha!!!


Kin malas nak letak pics makanan, asyik letak pics makanan jer tak lama lagi boleh tukar nama blog ke makanan-mummysya. blogspot.com... Muahahahaha!!!

Amboi!!! bukan main lagi Wanie kat belakang tu kekenyangan.....


Tapi yang nie Kin letak. Tomyam putih, Fav Kin & Aries'sya... Tapi tak boleh lawan Thai Express punya, memang mantopppp!!!!



U jump I Jump.... Ok dear!!!


Gegurls......

Kami bergerak dari Alamanda kul 6pm. Ann bergerak pulang dan kami semua menyusul ke rumah Lisa...

Tq to my lovely hubby coz belanja we olls makan.... Lain kali kalo ada rezeki, belanjalah we olls lagi... Moga rezeki u senantiasa murah. Amin....


p/s:berjasa dan berbakti

14 comments:

Cik Wanie said...

wakakakakakaka,
adkmu dlm kekenyangan....
hik hik hik....

apapun tq to abg zul sbb banje kami mkn,
mudah2an murah rezeki abg kan...
amin....

miss u all

Kaseh said...

comel jek ariesya cangkung ngn afeq tuh..pastu siap kin buh u jump i jumpa..hahahah kiut...

Cath J said...

wah wah wah...bukan main kau org yerrr...

Bahagia je layan makanan... ^_^

Nana said...

wah beznye memakan

[-suziey-] said...

ala rugi xjoin kalu x bole dpt mkn pree:p

mummysya said...

Wanie
we miss u too dear

kaseh
muahahaha....

cath
bahagia sangat!!! nama pon makan kan!!

nana
jom kita open table!!!

suziey
rezeki!!

lily lotus said...

memang kena kenyangkan perut sebelum masuk blog u ni tau :D

PinkJamboo said...

yummmyyyyyyyy..tks to abg zul yg tak jemu jemu banjer kite sume..semoga Allah permurahkan rezeki kamu sekeluargaaaaaa..amin..........

Hezesuze said...

tol la kin! ang kene wat lagi satu blog sal makanan jek...ekekke

mummysya said...

Lily
hehehehe... malu aiiii...

Lisa
TQ dear.......

Hezesuze
cadangan akan dipertimbangkan

Mr Hazizul said...

Wanie & Lisa...
Bil anda akan tiba x lama lagi...hehehehe

atty's said...

tp den tak kena banjer pun.majuk..44 minit..

Cik Wanie said...

mr hazizul..

bila tue bil akn sampai,
hik hik hik...

masuk dalam buku 555 blh x???
wakakakakakaka

masviona said...

tak aci sbb tak ajak weols...ahaksss...padahal weols yg blah awal dr alamanda rasanya...hiksss tp nak gak ckp tak aci....aci tak????