CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »
Google
 

Tuesday, July 21, 2009

Rumah Kedua


Sejak berpenyakit nie, rumah kedua Kin hospital adalah jawapannya....

Setahun atleast dua kali warded or more than tats. Dan nama pon berpenyakit kan, macam dah biasa check in sini...Hehehehehe!!!

Fav hospital Kin adalah Pusat Pakar Tawakal, Jalan Pahang. Sebab apa, sebab dia beshhhhh!!!!

Antara faktor lain, kat sini kedai makan sini senang nak cariks, parking pon senang, doctor semua bagos2, senang nak bawak berbincang. Tak lama lagi, tawakal akan berpindah ke bangunan baru, kat belakang jer.

Kat sini juga ada kedai mee bandung shedap, fav Kak Wos dan Tipah tau.... Tak caya??? Takper!!!

Yang paling besh lagi, sekarang nie ada Secret Receipe... Muahahahahaha!!! Mak suker!!!!


kata rumah sendiri kan, harus angkut semua bagai....

Oh ye, MrHazizul akan ke tempat kerja dari Hospital. Kena keje jugak mar, takkan nak cuti memanjang kan, setakat sehari dua tu okay gak!!!!

Baju siap bersangkut bagai... Bag plak takyah cakap, hangbag,bag baju, bag camera, bag laptop dan macam-macam lagi...


Toiletries harus ada kan.....Makeup nak touch up sikit-sikit, duduk dalam air-cond 24jam sehari, maunya kulit kering... hehehehe!!!!

Ada jugak tu mainan Aries'sya... Tiap kali datang lawat, tiap kali tulah dia duk meng-kayakan mamak tepi Tawakal tuh!!!!

Dah beli lupa nak bawak balik, last-last bila boring Kin yang main tau!!!

Sila percaya yang Mummynya keboringan!!!!


p/s:harap berjaya

9 comments:

momguess said...

sian ko kin
huhuhu
sabar erk

rizz said...

wahh byknye mekapp ekeke

atty's said...

kin ko warded lagi ko..??
semoga kin cepat sembuh ya..

mEiZ SHA said...

akak sakit per ni?
take care yaaaa....;)

doa saya moga cepat sembuh okie...;)

mama iqa said...

siannya akak..hopefully cpt la sembuh ye..

ratna said...

kin.. saya doakan kin sentiasa sihat. boring la duduk spital tu.

SyuQ said...

masuk hospital pon besh...

pelik tol akak ni. he he he

||| PöJìé PööH ||| said...

alahai siannyer kak Sya..
hope u r getting well soon ok!

ai said...

Tawakal dulu pon umah ke2 aku. Masa lom kawen. Nak2 masa form 5 dulu. Kuar masuk spital je aku. Sampai aku dpt le VIP Card spital tu. muahahahaha..tp tu masa bapak aku tanggung la..

skang ni sakit je gi spital $1! kih kih...